این سند با محوریت مشاغل دانش بنیان، مشاغل‌خانگی، مشاغل‌ شناور و مشاغل دانشجویی تدوین شده و سعی شده است که در آن بحث تحکیم خانواده و توازن و تعادل میان کار و زندگی زنان در نظر گرفته شود.

معاون بررسی‌های راهبردی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری از ارسال پبش‌نویس سند اشتغال پایدار زنان به شورای عالی اشتغال خبر داد.

سوسن باستانی در مراسم گرامیداشت روز دانشجو در پاسخ به مطالبات نمایندگان دانشجویان در مورد وضعیت اشتغال زنان فارغ‌التحصیل دانشگاهی گفت: بسته سیاستی- اجرایی اشتغال پایدار زنان پس از حدود سیصد ساعت کار گروهی و بررسی سند چشم انداز بیست ساله، آمارهای مربوط به اشتغال و آمارهای مربوط به رشته‌های تحصیلی زنان تدوین شده و پیش‌نویس آن برای شورای عالی اشتغال فرستاده شده است.

وی با اشاره به اینکه زنان سرپرست خانوار و دختران فارغ‌التحصیل دانشگاهی در مناطق محروم در اولویت این سند قرار دارند افزود: این سند با محوریت مشاغل دانش‌بنیان، مشاغل‌خانگی، مشاغل‌شناور و مشاغل دانشجویی تدوین شده و سعی شده است که در آن بحث تحکیم خانواده و توازن و تعادل میان کار و زندگی زنان در نظر گرفته شود.