بخش ارتباط با رئیس جمهور پورتال جامع زنان و خانواده در حال بهره برداری است و زنان می‌توانند از طریق پورتال با رئیس جمهور ارتباط داشته باشند.

معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری درباره سرنوشت بخش ارتباط با رئیس جمهور پورتال جامع زنان و خانواده گفت: این بخش در حال بهره برداری است و زنان می‌توانند از طریق پورتال با رئیس جمهور ارتباط داشته باشند. در حال حاضر درخواست‌ها و پیامهای دریافتی به طور کامل در اختیار دفتر ایشان قرار می گیرد و وارد چرخه پاسخگویی می‌شود که امیدوارم پس از دوره آزمایشی این امکان فراهم شود که با همکاری دفتر رییس جمهور سرعت این فرایند افزایش یابد.

اطهره نژادی با بیان مطالب بالا اظهارکرد: تلاش کردیم پورتال جامع زنان و خانواده در سالگرد دولت یازدهم رونمایی شود. با توجه به بخشهای مختلف این پورتال لازم بود که دوره‌ای آزمایشی‌ برای ارزیابی قابلیت‌های فنی آن در نظرگرفته شود. در این مدت، موارد مختلفی از جمله امکانات فنی، سامانه‌های جانبی و تعامل دستگاه های مختلف در ورود اطلاعات مورد ارزیابی قرار گرفت و اکنون که در خدمت شما هستیم، روزهای پایانی این دوره آزمایشی سپری می شود.

وی افزود:‌ به دلیل حساسیت‌های ویژه در ارائه داده‌های بانک اطلاعاتی، مراحل ورود بخشی از اطلاعات و نمایش آنها با سطح امنیت بالایی در حال انجام است و به زودی اولین گروه داده‌های وارد شده در دسترسی های مختلف برای بررسی های مدیریتی، قابل نمایش خواهند بود.

معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری به زمان‌بر بودن جمع‌آوری اطلاعات زنان شاغل در دستگاه های اجرایی اشاره و تصریح کرد: هم‌زمان در حال تکمیل مرحله جمع‌آوری اطلاعات زنان شاغل در دستگاه‌های اجرایی هستیم و به تدریج این اطلاعات به صورت تجمیع شده به پایگاه‌ داده‌ پورتال وارد خواهد شد. بدیهی است که جمع‌آوری اطلاعات با وضعیت فعلی آمار و داده‌ها و سطح کاربران، فعالیت دشوار و زمان‌بری است؛ اما ما همچنان پیگیر تکمیل این فاز هستیم و امیدواریم پس از انجام مراحل اصلیِ ورود اطلاعات به صورت پایگاه داده، ثبت اطلاعات افراد توسط خود آنها با استفاده از سامانه ورود اطلاعات انجام پذیرد.

نژادی درپایان با اشاره به تالارهای گفت‌و‌گو در پورتال جامع زنان و خانواده اظهارکرد: این تالارها باید مدل کاربردی دقیق‌تری داشته باشند. در حال رایزنی با گروه‌های مختلف متخصص هستیم تا از ظرفیت‌های آنان برای مدیریت محتوایی کار بهره ببریم.