آیت الله ابراهیم امینی با تاکید براینکه امروز بانوان باید در دنیا تاثیرگذار باشند، تصریح کرد: باید به گونه ای برنامه ریزی کرد تا بتوان این مهم را در جامعه محقق کرد.

آیت الله ابراهیم امینی روز سه شنبه در دیدار معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور، با وی افزود: باید گروهی از متخصصان و دانشمندان مباحث فرهنگی، اجتماعی و مدیریتی گرد هم آیند تا تمام این مشکلات را رصد کرده و راه های برون رفت از بحران ها را نیز ارائه کنند .

وی تصریح کرد: در این زمینه می توان از مشاوره علما حوزوی که تخصصی در این زمینه دارند بهره گرفت.

وی با تاکید بر حل مشکلات جوانان برای تشکیل زندگی مشترک و خانواده، اظهارکرد: مشکلات خانواده ها باید ریشه یابی شود آیا امروز برنامه ای برای ریشه کردن مشکلات داریم، آیا صرف وام ازدواج می توان مشکلات جوانان را حل کرد؟

وی، با طرح این سوال که چرا برنامه ای برای ازدواج سربازان نداریم و آنها در تامین زندگی خود دچار مشکل می شوند مقصر کیست؟، گفت: باید به این مشکلات باید پاسخ داد و به صورت ریشه ای و عمقی درصدد حل انها اقدام کرد.

آیت الله امینی، با بیان اینکه قانون اساسی ما براساس شرع مقدس، بنیان اساسی جامعه را خانواده معرفی می کند، گفت: بسیاری از برنامه های اسلام در راستای حفظ کیان خانواده و رشد و سعادت جامعه تنها با تشکیل خانواده اجرا می شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، با بیان اینکه اینکه امروز دختران ما در رشته ای تحصیل می کنند که به هیچ وجه مناسب زن نیست، مقصر کیست؟، اظهار کرد: کسی مخالف تحصیل بانوان نیست اما با برنامه ریزی درست در نظام تحصیلی بانوان می توان نقش پررنگی در کاهش سن ازدواج، عدم هدررفت منابع و حفظ نظام و کانون خانواده ایفاءکرد.

آیت الله امینی بیان کرد: اینکه امروز فرزندان ما یا از ازدواج طفره می روند در حالی که نیاز به ازدواج دارند و یا از به دنیا آمدن فرزند بیشتر خودداری می کنند در حالی که تبلیغات کشور بر این مهم متمرکز شده، نیازمند آسیب شناسی است .

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تاکید براینکه امروز بانوان باید در دنیا تاثیرگذار باشند، تصریح کرد: باید به گونه ای برنامه ریزی کرد تا بتوان این مهم را در جامعه محقق کرد.

امینی در پایان، لزوم ارایه آموزش های خانواده برای دانش آموزان و دانشجویان را مورد توجه قرار داد و گفت: بسیاری از مشکلات در خانواده ها و افزایش طلاق و آسیب های اجتماعی، به دلیل عدم آشنایی جوانان با اصول همسرداری است، از این رو باید در سال های آخر دبیرستان و در دانشگاه آموزش های لازم به جوانان دختر و پسر ارایه شود