مولاوردی در دیدار با نماینده آیت‌الله سیستانی در ایران تأکید کرد: در راستای تهیه و عملیاتی کردن الگوی عملی از زن از دیدگاه اسلام نیازمند کمک همگان هستیم.

شهین‌دخت مولاوردی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در دیدار  با حجت‌الاسلام والمسلمین سید جواد شهرستانی  نماینده آیت‌الله سیستانی در ایران ضمن ابلاغ سلام رئیس جمهور، با بیان اینکه باید الگوی عملی از زن از دیدگاه اسلام تهیه شود افزود: در راستای تهیه و عملیاتی کردن این مهم نیازمند کمک همگان هستیم.

وی با اشاره به ایفای نقش‌های چندگانه بانوان در جامعه تصریح کرد: با مهیا شدن شرایط، بانوان در جامعه اسلامی می‌توانند با حفظ توازن و تعادل که شعار دولت تدبیر و امید است در زندگی و کار به توسعه و اعتلای کشور بپردازد.

نماینده آیت‌الله سیستانی در ایران گفت: باید از ظرفیت رسانه‌های جمعی در تبیین دیدگاه اسلام نسبت به زن به جهانیان استفاده شود.

در ادامه این دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین سید جواد شهرستانی نیز طی سخنانی بر لزوم حفظ جایگاه اسلامی بانوان تاکید کرد.

وی با اشاره به نقش مطبوعات در ترویج فرهنگ ناب اسلامی اظهار داشت: باید از ظرفیت رسانه‌های جمعی در تبیین دیدگاه اسلام نسبت به زن به جهانیان استفاده شود.

نماینده آیت‌الله سیستانی در ایران با اشاره به برگزاری کنگره جهانی خطر جریان‌های افراطی و تکفیری در قم، تاثیر نظر مراجع عظام درباره جایگاه زن را بسیار مهم برشمرد و افزود: این کنگره در انزوای گروه‌های تکفیری بسیار مثال زدنی بوده است.