آیت الله جوادی آملی با اشاره به اینکه نیمی از جمعیت جامعه را زنان تشکیل داده اند، گفت: اگر زنان خوب ساخته نشوند جامعه نیز ساخته نمی شود چرا که هدایت خانواده بر عهده زنان است.

آیت الله جوادی آملی از مراجع عظام تقلید، با تاکید براینکه تا شخصیت زنان جامعه به خوبی ساخته نشوند جامعه سالم نخواهیم داشت، گفت: نقش زنان در اسلام، مدیریت خانواده است.

این مرجع تقلید روز سه شنبه در دیدار با معاون رییس جمهور در امور بانوان، با بیان اینکه عظمت زن به علم و تقوای اوست  گفت: مرد در اسلام وظیفه تامین زندگی و مسکن را دارد و زن آرامش را به خانه می آورد.

جوادی آملی گفت: زنان مجرای فیض الهی بوده و این فیض را به فرزندان در رحم هم منتقل می‌کنند ولی این مقام و جایگاه رفیعی که زنان از آن برخوردارند در دنیای غرب به صنعت و فناوری تقدیم شده است.

این مرجع تقلید گفت: اینکه زنی برود و در میدان ورزشی خود را نشان دهد افتخاری برای ما نیست و ما باید سعی کنیم که زن را در مدار حقیقی آن بررسی کنیم نه اینکه غربی ها چه می کنند و ما هم همان کار را بکنیم.

آیت الله جوادی آملی بیان کرد: مودت و محبت به عنوان اصول محوری تشکیل خانواده سالم در اسلام است؛ زن و مرد باید با محبت با هم برخورد کنند و این محبت باعث رفع همه مشکلات آنها خواهد شد.

وی گفت: اگر ملت ما امروز آقاست به مدد فرهنگ اهل بیت(ع) بوده است و باید این آقایی را به جهانیان و امثال جان کری که با ما مذاکره می‌کنند نشان دهیم.

وی افزود: ملت ایران نه به بیراهه رفته‌است و نه کسی را به بیراهه برده است؛ ملاک عمل ما اسلام است نه فرهنگ وارداتی؛ دلبستگی به مال دنیا عامل بسیاری از مشکلات است که برگرفته از فرهنگ غربی است.

این مرجع تقلید با بیان اینکه دستاورد دنیای غرب برای بشریت، کشتار 70میلیون نفر در دو جنگ جهانی بودن است، افزود: اسلام است که در اربعین 20میلیون جمعیت را در حول محور امامت جمع می می کند این میدان میدان الهی بود زیرا این کار با نیت خدایی انجام شد.

آیت الله جوادی آملی بیان کرد: نکته خنده دار عالم این است که مدعیان دموکراسی دست‌هایشان را بر روی ماشه بمب اتم گذاشته‌اند و حاضرند دنیا را به خاطر منافعشان به آتش بکشند.

وی گفت: اسلام جایگاه بسیار والایی برای زنان در نظر گرفته است؛ ما باید با معیار دینی، جایگاه زنان را ترسیم کنیم نه اینکه ببینیم غربی چه می پسندند و بعد از آن همان کار را انجام دهیم.

وی با ذکر این مطلب که امروز در کشوری که دانش هسته‌ای دارد موش و سایر موجودات را هم می‌پرستند، اظهارکرد: به همین دلیل است که بیان می کنیم سپردن اختیار جهان به این جریان های بین المللی سودی ندارد.