معاون سیاسی فرماندار کرج: برای نیل به سوی جامعه ای سالم، می بایست فضا را برای فعالیت های ورزشی بانوان فراهم نماییم.

معاون سیاسی و انتظامی فرمانداری ویژه کرج در جلسه شورای ورزرش این شهرستان  به ضرورت برنامه ریزی برای توسعه فضاهای ورزشی مخصوص بانوان اشاره کرده و گفت: بدون شک، اگر در خانواده ای، مادر ، که نقشی تاثیرگذار در خانواده و  محوریت اصلی در تربیت فرزندان دارد، با ورزش عجین شود، تمام اعضای خانواده به ورزش علاقمند خواهند شد. لذا برای نیل به سوی جامعه ای سالم، می بایست فضا را برای فعالیت های ورزشی بانوان فراهم نماییم.

وی همکاری و هماهنگی میان دستگاه های متولی، به خصوص ورزش و جوانان و شهرداری ها رادر نهادینه کردن ورزش بسیار با اهمیت دانسته و گفت: دستگاه های متولی می توانند با مشارکت بخش خصوصی و یا واگذاری امتیاز به سرمایه گذاران ، در جذب سرمایه گذار در بخش ورزش به خوبی عمل نمایند.

سرانه فضای ورزشی  در کرج چهل سانتی متر است

عسگری ادامه داد: سرانه ورزشی کلانشهر کرج، تنها چهل سانتی متر است که در مقایسه با سرانه فضای ورزشی کشور که 68 سانتی متر است، بسیار کمتر است.

وی در ادامه تصریح کرد در شرایطی که سرانه کشور نیز با استاندارد های جهانی فاصله بسیاری دارد، در کرج،حتی در مقایسه با سایر استان های کشور نیز از وضعیت مطلوبی برخوردار نیستیم.

وی با تاکید بر ارتباط مستقیم میان شاخص های سلامت و ورزش در جامعه، گفت: هرچه تعداد ورزشکاران در جامع بیشتر شود، میزان مواجهه با بیماری ها کمتر می گردد. وی کم تحرکی ناشی از زندگی مدرن و استفاده از تکنولوژی را بسیار خطرناک توصیف کرده و از مسئولین خواست راه را برای فعالیت بخش خصوصی در کنار بخش دولتی بیش از پیش هموار نمایند.

معاون فرماندار کرج، در پایان از مدیر ورزش و جوانان شهرستان کرج خواست تا برای حصول نتایج کاربردی و مفید، جلسات شورای ورزش شهرستان به صورت منظم و ماهیانه برگزار گردد.