ر جمع ٢٢ نفره فهرست چهره‌های برتر جهان در سال 2014 در مجله تایم، نام پردیس ثابتی هم به عنوان محقق و استاد ایرانی ثبت شده است.

مجله تایم در آخرین انتخاب ٢٠١۴ خود از چهره‌های برتر جهان، فهرستی از تلاشگران و محققان فعال در کنترل و تحقیق درباره بیماری ابولا تهیه کرد که در جمع ٢٢ نفره در این فهرست، نام پردیس ثابتی به عنوان محقق و استاد ایرانی هم ثبت شده است.

پردیس ثابتی، فارغ‌التحصیل دکترای پزشکی از دانشگاه هاروارد، ژنتیکدان پزشکی است که با طراحی الگوریتمی موفق به نمایش اثرات ژنتیک بر پیشرفت بیماری شده است. وی هم‌اکنون دانشیار دانشگاه هاروارد است و سرپرستی گروه محققان برای خواندن ژنوم انسان و تمام کروموزوم‌های موجود در ویروس ابولا را بر عهده دارد.

این بانوی ٤٠ ساله ایرانی و ساکن ماساچوست امریکا که اخیرا به عنوان یکی از ۱۰۰ چهره نابغه جهان از سوی گروه بین‌المللی
CreatorsSynectics  معرفی شده‌، در سال ٢٠٠٧ نیز از سوی شبکه خبری cnn به عنوان «یکی از ۸ نابغه عصر نوین» معرفی شد.

نشریه نیویورکر هم در بخشی از گزارش خود درباره تحقیقات علمی دانشمندان برای مبارزه با ویروس ابولا، به فعالیت‌های ثابتی به عنوان یک دانشمند امریکایی ایرانی‌تبار پرداخته علاوه بر آنکه او همچنین در مسیر تحقیقات خود در زمینه بررسی ژنوم مالاریا، موفق به دریافت بودجه تحقیقاتی ٢ میلیون دلاری از بنیاد بیل و ملیندا گیتس (
Gates Foundation Grant) شده ‌است.

ثابتی سومین زن در تاریخ حیات دانشگاه هاروارد است که با معدل ۱۰۰ و مدارج کامل از مدرسه پزشکی این دانشگاه فارغ‌التحصیل شده است. جالب اینکه وی در موسیقی نیز فعالیت دارد و به علت تمرکز بر تحقیقاتی که بر ابولا انجام داده انتشار چهارمین آلبوم او با تاخیر مواجه شده است. با انتخاب پردیس ثابتی از سوی مجله تایم، فهرست ایرانیانی که طی ٨٧ سال گذشته به عنوان شخصیت سال مجله تایم معرفی شده‌اند به سه نفر رسید.