اطهره نژادی: از اهداف مهم دولت تدبیر و امید در امور بانوان، ایجاد زمینه های مناسب برای حضور فعالتر آنان در توسعه کشور است.

'اطهره نژادی' روز چهارشنبه در مجمع مدیران زن یزد افزود: نیمی از جمعیت کشو را بانوان تشکل می دهند، بنابراین باید از توان آنها در بخش های مختلف برای کمک به مردم و کشور استفاده کرد.

وی اظهار داشت: از برنامه های مهم دولت که بارها مورد تاکید دکتر روحانی قرار گرفته ارزش نهادن به نقش و جایگاه خطیر بانوان و مادردان در جامعه اسلامی است، دولت معتقد است که اگر به نقش زنان در توسعه توجه نشود نمی توان به اهداف در این بخش نائل آمد.

نژادی گفت: این دولت نگاه جامع سیستمی به بانوان دارد و باید همه مسوولان از صدر تا ذیل به این نقش تاثیرگذار ایمان داشته باشند و دولت با فرهنگ سازی و برنامه های مختلفی که در امور بانوان دارد به جد دنبال تحقق عدالت در این حوزه و و رفع تبعیض ها است.

معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری گفت: همه ما موظف هستیم تا از توان و فرصت حضور بانوان برای موفقیت نظام استفاده کنیم، اگر نقش موثر بانوان را در توسعه کشور نادیده بگیریم به منزله آن است که از فرصت 50 درصدی نیروی کارآمد گذشته ایم که به هیچ وجه پذیرفته نیست.

نژادی خاطرنشان کرد: تقویت و تحکیم بنیان خانواده در شرایط کنونی و همچنین توجه به آموزش و مسائل علمی بانوان از اموری است که باید مورد توجه قرار گیرد، بر این باوریم که باید زنان کشور در فرایند توسعه نقش فعال داشته باشند و همین طور از مواهب توسعه نیز بهره مند شوند.

وی افزود: قرار نیست زنان جامعه ما فقط مصرف کننده نتایج توسعه باشند، خودشان هم باید همکاری کنند و ما موظف هستیم زمینه همکاری آنان را فراهم کنیم.

معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری ادامه داد: ما توانمندسازی زنان را فقط در اشتغال زنان نمی بینیم ولی کمک می کنیم تا سیاست ها و برنامه ریزی های درستی در این زمینه تعریف شود.

این مسوول اعلام کرد: سال گذشته در مجموع 80 میلیارد ریال برای برنامه های مختلف امور بانوان تخصیص یافته بود و در لایحه بودجه سال 94 افزون بر 150 میلیارد ریال پیشنهاد شده است.

نژادی خاطرنشان کرد: دولت بر حسب وظیفه و بر اساس توان بانوان، همواره بدنبال ارتقای جایگاه و مسوولیت آنها در کشور بوده و در آینده نیز پیگیری می شود.

در ابتدای این جلسه، مدیران زن استان یزد به طرح نظر، مشکل، انتقاد و پیشنهادات خود پرداختند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری یزد نیز در این نشست، گزارشی از فعالیت های مدیران زن و نیز بانوان این استان ارائه کرد.

'فخرالسادات خامسی' بر نقش بانوان یزدی در توسعه این استان و همکاری با مسوولان اجرایی در تحقق اهداف دولت تاکید کرد.