«شهیندخت مولاوردی» روز دوشنبه در حاشیه بازدید از سومین جشنواره تسنیم با محوریت پوشش ایران اسلامی در جمع خبرنگاران افزود: پوشش های محلی ما برگرفته از طبیعت است که بسیار زیبا بوده و در زندگی، طراوت، نشاط و روحیه را به جامعه تزریق می کنند.
وی خاطرنشان کرد: امروز فرصتی پیدا کردیم تا از سومین جشنواره تسنیم با محوریت ترویج سبک زندگی اسلامی - ایرانی و معرفی و ارائه پوشش اسلامی، دیدن کنیم و برگزاری این نمایشگاه ها می تواند در ترویج و تبلیغ پوشش مناسب و همچنین در رسیدن به گسترش فرهنگ حجاب و عفاف کند.
مولاوردی ادامه داد: حتما باید در عرضه و ارائه پوشش مناسب اسلامی وارد عمل شویم و به کسانی که مخاطب ما هستند قدرت انتخاب بدهیم.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده افزود: به نظر می رسد با توجه به تلاش های انجام شده، در این نمایشگاه از عناصر اسلامی - ایرانی و جذابیت و زیبایی بهره گرفته شده که این امر می تواند به نفع زنان در انتخاب پوشش مناسب در جامعه، مجالس و مهمانی ها کمک کند.
مولاوردی با بیان اینکه باید حق انتخاب را به دختران برای پوشش اسلامی بدهیم، گفت: در انواع پوشش های موجود اسلامی - ایرانی، تنوع با حفظ زیبایی شناختی، انتخاب رنگ و نوع دوخت و همچنین قیمت و در دسترس بودن در نظر گرفته شده است.

وی افزود: دولت نیز در تلاش است برای عرضه مناسب و در دسترس بودن پوشش اسلامی با وزارت صنعت و معدن و با همکاری معاونت امور زنان و خانواده و اتحادیه صنفی، این هدف را دنبال کند تا بتواند دایره انتخاب مخاطبان را گسترش دهد.
مولاوردی ادامه داد: تبلیغ پوشش های محلی که بسیار نیز پوشیده و دارای زیبایی و تنوع هستند باید به نسل جوان معرفی و ارائه شوند تا دست آنان برای انتخاب پوشش مناسب باز شود.
سومین جشنواره مد و پوشش تسنیم با هدف ترویج سبک زندگی اسلامی - ایرانی در جهت الگوسازی پوشش مناسب اجتماعی بانوان برگزار شده است.