هفتمین جلسه شورای راهبردی زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی در سال 93، روز گذشته به ریاست خانم دکتر فاطمه طباطبایی و اعضای شورا در محل سازمان مرکزی برگزار شد.

در این جلسه دکتر پاکیده مدیرکل دفتر شورای راهبردی زنان به ارائه گزارش عملکرد دریافتی از سوی شورای استانی یزد، اردبیل و آذربایجان غربی پرداخت. اعضای شورا نیز ضمن تأکید بر نقش نظارتی شورای راهبردی بر این شوراهای استانی، نظراتی ارائه کردند.

دکتر طباطبایی در این باره تأکید کرد: شوراهای استانی باید طبق مسائل بومی خود عمل کرده و شورای راهبردی زنان به عنوان سیاستگذار نقش ایفا خواهد کرد.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست می توان به اصلاح برخی مواد اساسنامه شورای راهبردی زنان که مربوط به وظایف رئیس و دبیر شورا بود، اشاره کرد که با اکثریت آرا به تصویب رسید.

همچنین تصویب شد برگزاری نشست «چالش های مطالعات زنان» با سخنرانی خانم دکتر نوابی نژاد رئیس انجمن ایرانی مطالعات زنان در 30 دی سال جاری در محل دانشگاه روانشناسی واحد تهران جنوب برگزار شود.