مولاوردی در همایش امید و خانواده در اسلام‌شهر گفت: زنان باید در مقدرات اساسی مملکت دخالت کنند و از مدیریت جهادی نباید تنها جهاد نصیب آنها شود.

پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری؛ شهیندخت مولاوردی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده ظهر امروز در همایش امید و خانواده در شهرستان اسلام‌شهر اظهار داشت: 36 سال پیش در چنین روزهایی پیروزی انقلاب اسلامی نه تنها نقطه عطفی در تاریخ سیاست ایران بود بلکه انقلاب فرهنگی به تمام معنایی به وجود آورد که از آن انقلاب گل در برابر گلوله می‌توان نام برد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی نظام سیاسی چند هزار ساله پادشاهی را زیر و رو کرد و نقش و تاثیرات اجتماعی، فرهنگی و سیاسی چشمگیری را در کشور و جهان در زمینه‌های مشارکت و حضور گسترده زنان در جامعه به وجود آورد.

وی بیان داشت: مشارکت زنان در دوران قبل و بعد از انقلاب اسلامی و همه ادوار دیگر بر کسی پوشیده نیست در زمان آغاز نهضت انقلاب اسلامی بیانات راهگشای امام خمینی توانست میلیون‌ها انسان را با انقلاب همراه کند که نقش بانوان در این همراهی و مشارکت بسیار اثرگذار بود.

مولاوردی تصریح کرد: بنابر تاکیدات امام خمینی و رهبر معظم انقلاب زنان باید در مقدرات اساسی کشور مشارکت و دخالت گسترده داشته باشند نباید از مدیریت جهادی که در کشور به وجود آمده تنها جهاد نصیب زنان شود و از اعطای مسئولیت‌ها به زنان خبری نباشد.

وی با اشاره به اهمیت و جایگاه زنان در جامعه افزود: در مقدمه قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بخشی به زنان اختصاص داده شده تا این موضوع از حالت شیء درآمده و به عنصر اثرگذاری در جامعه تبدیل شود البته در اصول 10-19-20 و 21 این قانون نیز بارها به حضور گسترده زنان در بخش‌های مختلف قانونگذاری و مدیریت کشور تاکید فراوان شده است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده تاکید کرد: با پیروزی انقلاب اسلامی زنانی که در پیروزی آن مشارکت داشته‌اند به دنبال راه سوم گفتمانی هستند تا به دور از هرگونه افراط و تفریط و ابتذال و تحجر بتوانند جایگاه واقعی مشارکت زنان در جامعه را نمایان کنند و تاکنون توانسته‌اند ضمن همراهی با اهداف و آرمان‌های والای انقلاب در جامعه خوش بدرخشند و همکاری خوبی را نشان بدهند.

وی با اشاره به بیانات بنیان‌گذار جمهوری اسلامی و رهبر معظم انقلاب افزود: اگر زنان نبودند بی‌شک انقلاب اسلامی به نتیجه نمی‌رسید و امروز زنان با تأسی از آموزه‌های قرآن کریم و سیره ائمه اطهار (ع) و نیاز جامعه به مشارکت زنان از 36 سال قبل تا کنون نقش‌آفرینی می‌کنند و انتظاراتی که جامعه از آنان دارد پاسخ می‌دهند.

مولاوردی گفت: ایام دهه فجر فرصت مناسبی است تا برای یادآوری آن نقش‌ها و تاثیرات و سهمی که زنان دریافت کرده‌اند و سئوالات زیادی در حوزه‌های دین، سیاست و اقتصاد و غیره وجود دارد که باید فقها و کارشناسان دردشناس و دین‌شناس ما به آنها پاسخگو باشند.

این مقام مسئول تصریح کرد:‌ اگر دستاوردهای انقلاب را مورد بررسی قرار دهیم می‌بینیم که زمینه‌های رشد فعالیت‌های زنان در جامعه به نسبت دوران قبل از انقلاب افزایش یافته و امروز بالغ بر 47.4 درصد عرصه‌های علمی و آموزشی کشور متعلق به زنان بوده و 60 درصد از پذیرفته‌شدگان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی را زنان تشکیل می‌دهند و حضور گسترده زنان در فعالیت‌های مختلف اجتماعی بعد از انقلاب نتیجه اعتماد و اطمینان قشر مذهبی جامعه به سیستم آموزشی است.

قابل ذکر است که در دومین روز از دهه مبارک فجر معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به دعوت کمیته امور زنان و خانواده ستاد دهه فجر اسلام‌شهر ضمن حضور در همایش امید و خانواده در جلسه‌ای که با حضور مسئولین شهرستان اسلام شهر برگزار شد مسائل و مشکلات این شهرستان را مورد بحث و بررسی قرار دادند و در ادامه این سفر ضمن حضور در منزل دو خانواده شهید اسلام شهری  و تجدید پیمان با آرمان‌های شهدا پس از گفت‌وگو با والدین آنها نمایشگاه اندیشه‌های ماندگار را در محل آستان مقدس امامزاده عقیل اسلام‌شهر افتتاح نمودند.