مولاوردی از تشکیل کارگروه تخصصی سلامت و محیط زیست در معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری خبر داد و از اعضای جامعه مامایی برای حضور در جلسات این کارگروه دعوت کرد.

شهیندخت مولاوردی معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده ضمن قدردانی از ایثارگرانی که در پیروزی انقلاب اسلامی نقش داشته اند، گفت: کارگروه تخصصی سلامت و محیط زیست معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری بررسی های تطبیقی را برای ارائه بسته های حمایتی برای زنان در فرآیند اجرای سیاست های جمعیتی انجام داده است تا بتوانیم با حمایت های لازم زمینه ای را فراهم کنیم تا زنان بتوانند این فرآیند را بدون آسیب طی کنند.

وی اظهارداشت: در چارچوب سیاست های کلی افزایش جمعیت و بخشنامه ای که از سوی معاون اول رییس جمهوری به تمام دستگاههای اجرایی ابلاغ شده برای اجرای این سیاست ها در بین دستگاهها تقسیم کار انجام شده است.

وی افزود: بندهایی از سیاست های کلی افزایش جمعیت را باید با همکاری سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور انجام دهیم که در بند سوم این سیاست ها به ارائه تسهیلات و زیرساخت های لازم مانند مسکن و اشتغال برای افزایش باروری اشاره شده است. ضمن اینکه مصوبه ای با عنوان "ستاد ملی زن و خانواده" در دولت قبل به تصویب رسیده است که البته هنوز اجرا نشده است.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با تاکید بر اینکه دولت برای افزایش جمعیت، رویکردی اقناعی و منطقی دارد، تصریح کرد: باید تلاش کنیم اقدامات ایجابی را به جای اقدامات سلبی و تنبیهی در دستور کار قرار دهیم در غیر این صورت نتیجه خوبی حاصل نخواهد شد.

مولاوردی با بیان اینکه در حال حاضر افزایش جمعیت نیاز جامعه و توسعه کشورمان است، گفت: باید با فراهم کردن زیرساخت های لازم، جوانان را مجاب کنیم تا به افزایش باروری ایمان بیاورند البته در این مسیر باید سلامت مادر و کودک را هم تضمین کنیم، این مهم وظیفه ای است که باید با هماهنگی دستگاههای مختلف محقق شود.

وی از تشکیل کارگروه تخصصی سلامت و محیط زیست در معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری خبر داد و از اعضای جامعه مامایی برای حضور در جلسات این کارگروه دعوت کرد.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با اشاره به اعزام گروه مطالعاتی به کشور فنلاند برای بررسی سیاست های افزایش جمعیت بیان کرد: فنلاند بیشترین حمایت ها و تسهیلات را برای اجرای سیاست های جمعیتی انجام داده است که امیدواریم با استفاده از دستاوردهای گروه مطالعاتی با کمک جمعیت ها و تشکل های مردم نهاد در زمینه مامایی برنامه ریزی منطبق بر واقعیت ها و نیازهای جامعه را انجام دهیم.

مولاوردی همچنین از برگزاری همایش سلامت خانواده، جمعیت و توسعه پایدار با مشارکت معاونت امور زنان و خانواده در اردیبهشت سال ۱۳۹۴خبرداد.