این معاونت از ملت شریف ایران دعوت می نماید تا با حضور در راهپیمایی 22بهمن با اعلام برائت از هر گونه خشونت و افراطی گری و محکوم کردن سواستفاده از نام دین و آزادی، یکپارچه و متحد از روند مذاکرات هسته ای حمایت و پشتیبانی کنند.

ان الله لا یغیرما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم

سی و شش سال پیش در چنین روزهایی ملت ایران فارغ از جنسیت و قومیت و مذهب دوشادوش هم با شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی در برابر بهت و ناباوری جهانیان انقلابی را به ثمر رسانیدند که دلها، نگاهها و فکرها را منقلب کرد و انقلابی فرهنگی نام گرفت که پیروزی گل بر گلوله و خون بر شمشیر را نوید می داد.زنان ایرانی نیز اعم از پیر و جوان،کوچک و بزرگ، شهری و روستایی، خانه دار و شاغل، همه و همه با به دوش کشیدن نیمی از بار انقلاب در کنار پدران و برادران و پسران و همسران خود حماسه ای را خلق کردند که تا همیشه تاریخ زبانزد خاص و عام است.

این ایام فرصت مغتنمی است برای یادآوری ایثارها، از جان گذشتگی ها، فداکاریها و جانفشانی هایی که امنیت امروز و فردای ایران بزرگ را تضمین کرده است، شهدا و ایثارگرانی که در خاک شدند تا ما برخیزیم، نشستند تا ما بایستیم، در بستر افتادند تا ما بیدار شویم وحبس و اسارت را تحمل کردند تا ما آزاد باشیم.

این روزها دردومین سال استقرار دولت تدبیر و امید در حالی به استقبال گرامیداشت سالگرد سی وششمین بهار انقلاب اسلامی می رویم که کشور و جهان شرایط حساس و خطیری را تجربه می کند:

• ·      سواستفاده از نام دین و نام آزادی امروزه بلای جان انسانها شده است و بذر اسلام هراسی را در منطقه و جهان پراکنده است.خشونتها و افراطی گری هایی که تحت لوای دین فجیع ترین جنایات را علیه بشریت رقم می زند، با جهل مقدس خود تیشه به ریشه دین وارد می کند.بر تمام مسلمانان و آزادگان عالم است تا به هر نحو ممکن مانع پیشروی این جانیان شده  و چهره رحمانی و انسانی دین را از غبار و زنگار جهل و خرافه و خودپسندی بزدایند و دراین میان زنان و کودکان را نیز از چنگال اسارت و سبعیت شان برهانند.

• ·      امروز که در چارچوب سیاست تعامل سازنده و موثر با جهان و با هدف شکستن قفل تحریم های ظالمانه و ناعادلانه و غیر انسانی، مذاکرات هسته ای در حساس ترین و سرنوشت ساز ترین شرایط خود قرار دارد، حمایت و تقویت و پشتیبانی همه جانبه از مذاکرات، قدرت چانه زنی و اقتدار تیم مذاکره کننده را بالا برده و در تامین حقوق حقه ملت ایران و حفظ منافع ملی، آنان را یاری خواهد کرد.
  • ·      بازخوانی ریشه ها و علل موجده انقلاب اسلامی در این ایام ما را به شناخت و اهمیت علل دوام و بقای انقلاب رهنمون می سازد.همانطور که رمز پیروزی انقلاب اتحاد وهمدلی و انسجام ملی بود، ادامه حیات و بالندگی انقلاب نیز در گروی همبستگی آحاد جامعه برای رویارویی با آسیبها، ناهنجاریها و بحرانهای ناشی از سو مدیریتها و بی تدبیریهایی است که امروزه دولت تدبیر و امید میراث دار بخشی از آن شده است. در این شرایط چوب لای چرخ گذاشتن دولت که رای قاطع اکثریت ملت ایران را پشتوانه خود دارد، جامعه را دچار تنش و التهاب کردن، اذهان جامعه را از برنامه های اصلی دولت منحرف کردن و بر طبل تفرقه کوبیدن، نهایت کج سلیقگی بوده و تداعی گر بر سر شاخ نشستن و بن بریدن است.

• ·      انقلاب اسلامی راه سومی را فراروی زن ایرانی گشود و الگویی نوین از مشارکت و نقش آفرینی زنان در خانواده و جامعه عرضه کرد، الگویی به دور از افراط و تفریط و به غیر از ابتذال و تحجر.این ایام و مناسبتها همچنین فرصت مناسبی است برای یادآوری الزامات این الگو و اینکه وضعیت و واقعیات زندگی زنان در جامعه امروزی ایران چه نسبتی با این الگو دارد ومیزان فاصله این وضعیت با آرمانهای انقلاب اسلامی و وضعیت مطلوب چیست؟ امروزه و در سی و شش سالگی انقلاب و در سایه آن زنان ایرانی باسوادتر، آگاه تر، سالم ترو با اعتماد به نفس بیشتر آماده خدمت به مردم و پیشبرد اهداف و آرمانهای مندرج در سند چشم انداز بیست ساله نظام هستند و اکثریت آنان با رای به برنامه های دولت تدبیر و امید و اعتماد به آن در خلق حماسه سیاسی 24خرداد 92سهیم بودند و اینک منتظر اعتماد به و باور به شایستگیها و توانمندیهای خود هستند تا خالق حماسه های اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی باشند.
  • ·      در آستانه تدوین برنامه ششم توسعه که از اولویتهای دولت تدبیر و امید است شناخت درست وضع موجود و متناسب با آن ارائه طرح و برنامه برای بالفعل کردن ظرفیتهای حوزه زنان و خانواده، توسعه ای متوازن و درون زا و همه جانبه و پایدار را نصیب جامعه ایران کرده و با بهره مندی از این سرمایه انسانی به عنوان پیشرانان توسعه قدم های بزرگی در حل بسیاری از مسایل و رفع چالشها و بحرانها برداشته خواهد شد و راه برای تحقق برنامه های دولت، از جمله "آرامش در سیاست، آسایش در اقتصاد و امنیت در فرهنگ " هموار خواهد شد.

معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ضمن ادای احترام به تمامی فجر آفرینان، از ملت شریف ایران و بویژه زنان پرتوان و زمان شناس دعوت می نماید تا با حضورو شرکت در راهپیمایی با شکوه 22بهمن با اعلام برائت از هر گونه خشونت و افراطی گری و محکوم کردن سواستفاده از نام دین و آزادی، یکپارچه و متحد از روند مذاکرات هسته ای حمایت و پشتیبانی کرده و همانگونه که پیشقراولی خود را در برهه های مختلف انقلاب به نمایش گذارده اند، این بار نیز با نقش آفرینی خود این روز را به روز یکدلی، یکرنگی، آشتی و وفاق ملی مبدل سازند.