استاندار یزد گفت: دولت بصورت جدی از مشارکت بانوان در عرصه های مختلف فرهنگی و اجتماعی حمایت می کند و محدویتی در این رابطه وجود ندارد .

سید محمد میر محمدی عصر پنجشنبه در مراسم اختتامیه نشست منطقه ای سازمان های مردم نهاد افزود: دولت یازدهم برای تقویت فعالیت بانوان در جامعه تلاش جدی دارد .

وی با اشاره به اینکه تلاش هایی که در کارگاه های آموزشی بانوان انجام می شود برای افزایش همکاری ها و بهره گیری از ظرفیت آنها می باشد بر تداوم این هدف تاکید کرد.

استاندار یزد گفت: توفیق هایی که تاکنون نصیب کشور و ملت شده بخاطر جلب مشارکت و همکاری اقشار مختلف مردم و همچنین بانوان در عرصه های مختلف بوده است .

میرمحمدی نمونه مشارکت های موجود در جامعه را در قالب وجود تشکل هایی چون تعاونی ها، شرکت ها، انجمن ها، خانه های صنعت، کشاورزی، معدن، تجارت و موسسه های مختلف از خیریه تا اعتباری ذکر کرد .

استاندار یزد گفت: باید بتوانیم کارهای مشارکتی را توسعه دهیم شاید گفته شود که در این مشارکت ها نقش زنان خیلی پررنگ نبوده است در حالی که توسط به دنبال افزایش آن است .

میرمحمدی ستاندار یزد گفت: الان میدان برای فعالیت خانم ها باز است که بیایند به میان میدان و سازمان های مردم نهاد، غیردولتی و گروه ها را تشکیل دهند و فعالیت کنند.

وی گفت: بانوان باید بصورت جدی و عملی وارد عرصه کار و فعالیت و مشارکت شوند و دولت حمایت می کند که این تعامل و مشارکت ثمرات زیادی را به همراه خواهد داشت .

نشست منطقه ای و کارگاه های آموزشی سازمان های مردم نهاد زنان و خانواده با حضور 100 نفر از کارشناسان امور بانوان کشور با موضوعات تعریف و کارکرد شبکه، سرمایه اجتماعی و شبکه ها، انواع شبکه و سناریوهای شکل گیری شبکه و پایداری شبکه ها از روز سه شنبه هفته جاری در مجموعه رفاهی فرهنگیان یزد آغاز و امروز پایان یافت.