در حاشیه اجلاس بین المللی کمیسیون مقام زن در سازمان ملل متحد؛ میزگرد بررسی دستاوردهای زنان ایرانی در یکی از سالن های اصلی این سازمان بین المللی برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری؛ نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد-نیویورک همزمان با حضور هیات معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری کشورمان که به ریاست شهیندخت مولاوردی جهت شرکت در پنجاه و نهمین اجلاس بین المللی کمیسیون مقام زن در نیویورک حضور دارند، روز چهارشنبه میزگردی تحت عنوان «توانمند سازی زنان در جمهوری اسلامی ایران- تجربه و دستاوردها» در یکی از سالن های اصلی این سازمان بین المللی برگزار نمود.

در این جلسه که به ریاست غلامحسین دهقانی سفیر و معاون نماینده دائم کشورمان برگزار شد، علاوه بر شهیندخت مولاوردی، چهار نفر دیگر از اعضای هیات کشورمان طی سخنرانی با ارائه آمار و کزارش های مربوط به فعالیت زنان ایران در حوزه های مختلف اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی این فعالیت ها را تشریح نمودند.

در این جلسه که با حضور جمع کثیری از فعالین امور زنان از سراسر دنیا از جمله نمایندگان سازمان های بین المللی و مردم نهاد تشکیل شد، در ابتدا مولاوردی ضمن ابراز خرسندی از فرصت فراهم شده برای هیات ایرانی، وضعیت زنان کشورمان در عرصه های مختلف را 20 سال پس از اجلاس زنان پکن تشریح کرد و خلاصه ای از وضعیت آموزشی، بهداشت و سلامت ، نقش زنان ایرانی در فرایند تصمیم سازی و تصمیم گیری، توانمند سازی اقتصادی زنان را به اطلاع حاضرین درجلسه رساند.

در ادامه این جلسه خانمها سوسن باستانی استاد دانشگاه و معاون راهبردی مرکز زنان و خانواده،  فهیمه فرهمند پور مشاور امور زنان و خانواده وزیر کشور، سهیلا جلو دار زاده مشاور زنان و خانواده وزیر صنعت، معدن و تجارت و همچنین لیلا فلاحتی استاد دانشگاه و مدیر کل بین الملل مرکز زنان و خانواده کشورمان هریک بطور مجزا جنبه های مختلفی از آخرین وضعیت زنان کشورمان و پیشرفت های حاصله در عرصه های مختلف حوزه فعالیت زنان و خانواده در مناطق مختلف کشور طی سالهای گذشته اشاره کردند و برنامه های در دست مطالعه و اجرا در این خصوص را مورد اشاره قرار دادند.

سخنرانان کشورمان در پایان جلسه به تبادل نظر با سایر شرکت کنندگان پرداختند.