شهیندخت مولاوردی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه دیدارها و ملاقاتهای خود در حاشیه پنجاه و نهمین اجلاس کمیسیون مقام زن در نیویورک با خانم مروات طلاوی mervat tallawi رئیش شورای ملی زنان مصر دیدار کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری؛  معاون رئیس جمهور کشورمان در این دیدار ضمن برشمردن زمینه های مشترک همکاری بسیار زیاد بین دو کشور، بر تحکیم و گسترش روابط جمهوری اسلامی ایران با سایر ملل بویژه با کشورهای همسایه و مسلمان در راستای سیاست اصولی دولت یازدهم تاکید کرد.

مولاوردی همبستگی و همکاری کشورهای مسلمان بویژه در این مقطع زمانی که انواع جنایتها به اسم دین صورت می پذیرد و در نهایت چهره رحمانی دین را تخریب می کند، ضروری دانست و با توجه به تفاسیر مختلفی که از حقوق زن صورت می پذیرد افزود اجرای صحیح آموزه های دینی بویژه در حوزه زنان و خانواده، بهترین شکل معرفی حقوق زن می باشد و لازم است برای رسیدن به این هدف همکاری گسترده تر بویژه از سوی کشورهای دارای سابقه و پیشینه تمدنی و فرهنگی غنی صورت پذیرد.

مولاوردی تفاسیر غلط و برداشت های نادرست از دستورات دین مبین اسلام را مانع احقاق حقوق زن مسلمان در جهان امروزی ارزیابی نمود و ابراز امیدواری کرد با تلاش و روشنگری بیشتر این موارد تبعیض و اعمال محدودیت علیه زنان مسلمان در برخی کشورهای اسلامی رفع شوند.

معاون رئیس جمهور کشورمان همچنین اعلام آمادگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری را برای مشارکت فعال در قالب سازمان همکاری های اسلامی و یا درچارچوب امضای تفاهم نامه همکاری دو جانبه با شورای ملی زنان مصر را به اطلاع مقام مصری رساند.

در این دیدار مروات طلاوی نیز ضمن ابراز خرسندی خود از این دیدار، با اشاره به حمایت رهبران دینی کشورهای پیشرو اسلامی از نقش و تاثیر زنان در محیط خانه و فعالیت های اجتماعی، خواستار فعال شدن بیش از پیش نهادهای متولی امور زنان و خانواده کشورهای اسلامی در معرفی شخصیت زن مسلمان شد و با توجه به اقدامات گروههای تروریستی همچون داعش و معرفی چهره ای خشن از اسلام و رفتار تاسف بار با زنان، اقدام فوری برای شناساندن اسلام واقعی را از اولویتهای کشورهای دارای تمدن و سابقه غنی فرهنگی اسلامی نظیر ایران و مصر دانست.

وی همچنین بر استفاده از ظرفیت های غنی مراکز دینی و دانشگاهی دو کشور برای معرفی اسلام حقیقی به دنیا و بویژه با هدف تشویق به مبارزه با تبعیض و خشونت علیه زنان در خانه و جامعه تاکید کرد.