معاون رئیس جمهور کشورمان در امور زنان و خانواده روز پنجشنبه در حاشیه اجلاس بین المللی کمیسیون مقام زن در نیویورک با مشاور نخست وزیر ایتالیا دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری؛ مولاوردی در دیدار با خانم جیووانا مارتلی giovanna martelli ضمن اشاره به سابقه تمدنی ایران و ایتالیا و همچنین سیاست اصولی دولت یازدهم مبنی بر تعامل سازنده با کشورهای جهان، همکاری ایران با ایتالیا و استفاده از تجربیات این کشور در امر توانمند سازی اقتصادی زنان و شناسایی سایر زمینه های همکاری را دارای اهمیت مضاعفی دانست و آخرین وضعیت زنان ایرانی در حوزه های تجارت و بازرگانی، کارآفرینی، اشتغال و سایر فعالیت های اجتماعی را تشریح کرد.

وی افزود بنظر می رسد همکاری در رفع چالش هایی که تاکنون مانع از اجرای مفاد سند اجلاس پکن شده است می تواند در دستور کار دو طرف قرار گیرد. مولاوردی با اشاره به خشونت ها و افراطی گری هایی که در منطقه و به نام دین صورت می گیرد، افزود: ایران معتقد است امنیت یکی از محورهای مهمی است که باید در دستورکار توسعه پس از 2015 قرار گیرد.. وی همچنین ضمن اشاره به ملاقات سال گذشته خود با وزیر امور خارجه ایتالیا و همچنین ملاقات اخیر خود با پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک های جهان، گفتگوهای انجام شده با ایشان بویژه در حوزه امور زنان و خانواده را مفید ارزیابی نمود.

وی از جمله موارد مطروحه در ملاقات با پاپ را چالشهای مشترک و مبتلابه جوامع امروزی از قبیل بحران ازدواج و طلاق و کاهش نرخ باروری برشمرد.

در این دیدار مشاور نخست وزیر ایتالیا ضمن ابراز خرسندی از فعالیت زنان ایرانی در عرصه های مختلف اجتماعی و فرهنگی، بر لزوم یافتن رویکردی جدید در پرداختن به موضوع فعالیت زن در جامعه و تقویت نقش وی در عرصه های مختلف اقتصادی و اجتماعی همزمان با تقویت نهاد خانواده تاکید کرد و افزود تقویت جایگاه اجتماعی زنان منافاتی با حفظ و ارتقاء جایگاه زن در محیط خانواده ندارد.

وی دیدگاههای رهبر کاتولیک های جهان را در راستای حفظ شئونات بانوان و در جهت رفع بحرانهایی دانست که امروزه نقش آفرینی زن در جامعه را تضعیف می نماید. ایشان همچنین از مولاوردی برای سفر به ایتالیا و آشنایی با توانمندی اقتصادی اجتماعی زنان آن کشور دعوت نمود.