معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تفاهم‌نامه مشترک همکاری امضا کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری؛ از آنجا که سلامت اجتماعی یکی از ارکان تعالی و پیشرفت هر جامعه تلقی می­شود و دولت­ها تلاش می­نمایند با اتخاذ سیاست­های خاص و ارایه برنامه­های متناسب، زمینه­های لازم برای توسعه سلامت و کاهش آسیب­های اجتماعی را فراهم آورند و در این میان زنان به­عنوان نیمی از اعضای جامعه و به دلیل نقش­های چندگانه و تأثیرپذیری زنانه، بیشتر در معرض آسیب­های اجتماعی قرار می­گیرند لذا ضروری است جهت تأمین سلامت اجتماعی، ضمن شناسایی عوامل مؤثر برآن، دلایل مختلف بروز و ظهور این آسیب ها مورد بررسی قرار گرفته و در راستای پیشگیری و درمان آنها از روش­های علمی و نوین که قابلیت کاربردی و اجرایی داشته باشند، بهره جست.

در این راستا معاونت رئیس­جمهور در امور زنان و خانواده به عنوان متولی اصلی امور زنان و خانواده در قوه مجریه؛ اقدام به تنظیم تفاهم نامه با دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نمود.

از جمله اهداف مندرج در این تفاهم نامه می توان به ارتقای پژوهش­های بنیادی، راهبردی و کاربردی جهت ارایه شیوه­های علمی- کاربردی به منظور کاهش آسیب­های اجتماعی و افزایش سلامت اجتماعی در حوزه زنان و خانواده اشاره کرد.

همچنین انجام امور مشترک در راستای شناسایی و بررسی مسایل و آسیب های اجتماعی مبتلابه زنان و خانواده­ها و ارایه شیوه­های علمی-کاربردی ارتقای سلامت اجتماعی آنان با تأکید بر تأثیرات اجرای روش­های علمی- کاربردی بر کل جامعه به عنوان موضوع تفاهم نامه ذکر شده است.