مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور بانوان از برگزاری نخستین همایش «اقتصاد مقاومتی از منظر بانوان» همزمان با ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) در سال ۹۴ خبر داد.

عفت شریعتی‌کوهبنانی با اشاره به اهم برنامه‌های امور بانوان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال جاری اظهار داشت: برابر با توصیه‌ها و برنامه‌های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، امور بانوان در زمینه‌های عفاف و حجاب، الگوی ایرانی - اسلامی ححاب، اصلاح سبک زندگی و نقش بانوان و خانواده در عرصه تحقق اقتصاد مقاومتی برنامه‌هایی را در دستور کار قرار داد.

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه‌های مد و لباس ایرانی اسلامی در سال 93 در سطح کشور گفت: نمایشگاه مد و لباس در عرصه ملی و منطقه‌ای بیانگر سیر تکاملی و فرهنگ متعالی اسلام و ایران است، روحانیت معتقد و بزرگواران حوزه علمیه نیز نقشی سترگ در تنویر افکار عمومی در این زمینه داشته و دارند.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور بانوان خاطرنشان کرد: لباس جایگاه ویژه‌ای برای کرامت، متانت، وقار و زیبایی انسان دارد بنابراین باید لباس زیبا و در بردارنده ذوق‌های هنری باشد. از سوئی مردم این سرزمین در زمینه قرآن و عترت و علم و دانش آن‌قدر توانمندی دارند که خودشان تولید‌کننده بوده و محتاج الگوبرداری از بیگانگان نباشند.

وی ادامه داد: خاستگاه عرصه مد و لباس باید متناسب با فرهنگ باشد و سبب اعتلای شخصیت زن و مرد مسلمان شده و برخواسته از ذهن‌های خلاق و توانمند باشد. در همین راستا یکی از برنامه‌های ویژه ما در سال جاری برگزاری نمایشگاه‌های مد و لباس ایرانی اسلامی بود که در بسیاری از استان‌های کشور این نمایشگاه‌ها برگزار شد.

شریعتی با تاکید بر تاثیر الگوی پوشش ایرانی - اسلامی در عرصه اصلاح سبک زندگی اظهار داشت: مشارکت همه جانبه به منظور فرهنگسازی در عرصه پوشش و همچنین مدنظر قرار گرفتن تولید ملی یکی از موارد مهم در سبک زندگی است که در همین راستا شاهدیم در نمایشگاه‌های مد و لباس ایرانی- اسلامی هر طراح با الهام‌گرفتن از مکتب اصیل اسلامی و سنت‌های قابل قبول فرهنگ و سنت ایرانی، لباسی در خور و شایسته زن ایرانی برای حضورش در جامعه طراحی کرده است.

وی در ادامه سخنانش با اشاره به تاثیر بانوان در عرصه اقتصاد سالم و خانواده سالم گفت: در این راستا یکی از برنامه‌های ویژه ما برگزاری نخستین همایش «اقتصاد مقاومتی از منظر بانوان» همزمان با ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) در سال آینده است. این همایش به نقش بانوان در ساماندهی امور اقتصادی و به‌ویژه اقتصاد خانواده، اقتصاد سالم و جلوگیری از اسراف و تزویر می‌پردازد.