یک فعال حوزه زنان گفت: لازم است که سهمیه‌بندی جنسیتی در تعداد نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نظر گرفته شود؛ چرا که حضور زنان در مراکز تصمیم‌گیر ضروریست.

اشرف بروجردی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، افزود: سهمیه‌بندی جنسیتی بهترین راهی است که راه زنان را برای حضور در مجلس شورای اسلامی باز می‌کند و آنان را در جایگاهی قرار می‌دهد که سال‌ها از آن محروم بوده‌اند.

وی در ادامه گفت: نگاه زنان به مسائل مختلف ژرف‌ا‌ندیشانه و دقیق است. بنابراین حضور آنان در مراکز تصمیم‌گیر و تصمیم‌ساز اجتناب‌ناپذیر است و زمان کنونی اقتضا می‌کند که زنان در عرصه اجتماعی و سیاسی باشند.

این فعال حوزه زنان خاطرنشان کرد: در حال حاضر رقابت بین زنان و مردان نه در احزاب، نه در قوانین و نه در رویکرد مدیران برابر نیست، در چنین شرایطی سهمیه‌بندی جنسیتی لازم است.

بروجردی در پایان درباره‌ نقش زنان به عنوان رأی‌دهنده در جهت افزایش میزان مشارکت سیاسی سایر اقشار جامعه گفت: حضور زنان همواره موجب تشویق، تحریک و تهییج سایر افراد به منظور افزایش مشارکت بوده است و نمونه آن را در راهپیمایی‌ها، پیروزی انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی شاهد بودیم.