دومین جشنواره ملی اسوه های صبر و مقاومت با هدف جریان سازی فرهنگی- اجتماعی در راستای ترویج ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس برگزار می شود.

از اهداف دیگر برگزاری این جشنواره که 25 فروردین در سالن همایش های کتابخانه ملی برگزار می شود، تجلیل از مقام شامخ و ارزشمند زنان حماسه آفرین با محوریت همسران رزمندگان، شهدا، جانبازان و تبیین نقش مادرانه همسران ایثارگران و شهدا و تاسی ایشان به الگوی فاطمی و زینبی است.

جریان سازی فرهنگی به منظور پرورش روحیه تکریم ایثارگران در جامعه و بویژه در نسل جدید، ارائه الگوی عملی و دست یافتنی از سیره فاطمی، تقویت ایمان، معرفت دینی و ترویج فرهنگ دفاع مقدس بویژه در حوزه زنان و خانواده از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.

گروه هدف در برگزاری این جشنواره، خانواده های شهدا و ایثار گران با محوریت همسران شهدا و ایثارگران است و بنیاد حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس، صدا و سیما، بسیج صدا و سیما، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، بسیج جامعه زنان کشور، دفتر امور بانوان وزارت کشور، بانک رفاه کارگران و عطر بیک در برگزاری آن مشارکت خواهند کرد.

از برنامه های جانبی جشنواره می توان به نمایشگاه عکس نقش زنان در دفاع مقدس و برگزاری مسابقه عکاسی از طریق نرم افزارهای موبایل اشاره کرد.

بر اساس این گزارش ، سازمان مزبور ترویج و تثبیت مولفه های صبر، ایثار و مقاومت که تجلی آن در دوران دفاع مقدس به منصه ظهور رسید را ضرورتی اجتناب ناپذیر و پرداختن به نقش انسان ساز زنان در این دوران به عنوان حافظان حریم امن خانواده و سرایندگان سرود جهاد و ولایت با تأسی به اسوه های فاطمی و زینبی را تاثیرگذار در ارائه الگوی شایسته به جامعه می داند.