شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در پیامی به مناسبت میلاد حضرت زهرا (س) از ایشان به عنوان الگویی قرآنی و نمونه ای جاویدان برای زنان و مردان امروز و تمامی دوران و اعصار تاریخ نام برد.

در بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آمده است: سیره نظری ـ عملی ؛ تلاش ها و مجاهدت های شبانه روزی حضرت فاطمه زهرا (س) به ویژه در راه پاسداری و صیانت از ولایت امر امام برحق زمان خود و زندگی سراسر نورانی ایشان لگویی نمونه برای تمامی اعصار و دوران است.

جمعه 21 فروردین مصادف با 20 جمادی الثانی سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س ) است که در تقویم کشورمان روز زن و مادر نامگذاری شده است .

بیانیه آورده است : جلوه های ناب و حیاتی آن عنصر ملکوتی و وجود ممتاز فرصت مجددی برای بازشناسی و تبیین می یابد، تا زنان و مردان حق طلب و عدالت جو و با غیرت و هوشیار ایران اسلامی، الگوی بی همتای خود را به عرصه توجه آورده و با مقتضیات زمان و مکان بازشناسند.

در ادامه می افزاید : امروز، زنان ایران اسلامی در پرتو آموزه های ارزنده امام (ره) به ویژه در بخش حجاب برتر، عالی ترین حضور و تأثیر را در عرصه های مختلف اجتماعی، فرهنگی، خانوادگی، سیاسی، اقتصادی، علمی، تکنولوژی و غیره به عرصه ظهور رسانده و الگوی صحیح زن بودن و افتخار نمودن به این موهبت الهی را به جهانیان ارائه نمودند.

«نقش مادران شهدا، جانبازان و زنان رزمنده در روند شکل گیری پیروزی انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس و پایداری نظام ، نقشی بی بدیل، مهم و تأمل انگیز بوده و در این میان مادران به عنوان سکانداران کیان خانواده و تربیت نسل های بالنده گل سرسبد این نهضت عظیم الهی بوده اند.»

در ادامه آمده است : نیل به پیشرفت و عدالت تنها با مساعی جامعه بانوان ممکن خواهد بود و نوع حضور و ایفای نقش زن در عرصه اجتماع در این میان بسیار ارزشمند است، به طوری که بر مسوولان و مدیران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، به ویژه دولت ، دستگاه ها و ارگان های مسوول در حوزه زنان فرض است با ایجاد زمینه های جدید و عرصه های نوین بالندگی ؛ ارتقا و کمال دختران و زنان و پایه های رشد ، تعالی و پیشرفت جامعه اسلامی، به ویژه با تکیه بر همدلی و همزبانی دولت با مردم و بالعکس و اقتصاد مقاومتی و فرهنک همراه با عزم ملی و مدیریت جهادی فراهم آورند .

این بیانیه می افزاید: بر زنان مسلمان و مومن ایران اسلامی است که در پرتو سیر و سلوک فاطمی ، نقش الگویی خویش را در جامعه جهانی امروز که بسیاری از زنان جهان به ویژه زن غربی، در فقر منزلت و کرامت واقعی خود به سر می برند، بیش از پیش تثبیت نموده و با بهره مندی از این الگوی بی بدیل و ماندگار، ضمن رشد فردی و اجتماعی بانوان و دختران ایرانی، جامعه ،نسل و فردایی بهتری را رقم زده و الگویی جهانی، قابل پیروی و کاملی را به تمامی جهانیان ارائه دهند.