همایش اتحادیه جهانی زنان مسلمان با موضوع چالش ها و آسیب های پیش روی زنان و خانواده مسلمان در شهر داکار سنگال برگزار شد.

این همایش با حضور هیئت چهار نفره اعزامی از مجمع تقریب بین مذاهب اسلامی و تعداد قابل توجهی از زنان اندیشمند،‌ روشنفکر، نویسنده،‌نماینده مجلس،‌ وزیر،‌ وکیل،‌ اساتید دانشگاه،‌ نماینده وزارتخانه ها و شهرداران و اقشار مختلف زنان سنگالی تحت پوشش گسترده رسانه های مختلف به مدت 5 ساعت در پایتخت کشور سنگال برگزار شد.

سرکارخانم دکتر طوبی کرمانی دبیرکل اتحادیه جهانی زنان مسلمان اولین سخنران این همایش بود و در سخنرانی خود به اهداف تاسیس اتحادیه پرداخته و زمینه های مختلف همکاری با این اتحادیه را بر شمرد. سپس سفیر جمهوری اسلامی ایران در سنگال نیز در سخنانی به معرفی مجمع تقریب بین مذاهب اسلامی و چگونگی شکل گیری اتحادیه جهانی زنان مسلمان و تقدیر از زنانی که طی 4 سال گذشته کمک بسیار خوبی برای توسعه روابط میان جمهوری اسلامی ایران در سنگال بوده اند پرداخت و به ارائه پیشنهاداتی جهت تقویت اتحادیه مذکور مبادرت نمود.

ملاحظات:‌

طبق رسم معمول و سنوات گذشته به تعداد 19 تن از زنان فعال در زمینه های فعالیت اسلامی،‌ اجتماعی،‌ فعالیت های قرآنی لوح تقدیر اهدا گردید.

نمایشگاهی از پوسترهای حضور زنان ایرانی در عرصه های مختلف اجتماعی سیاسی فرهنگی بهداشتی و آموزشی کشورمان در حاشیه همایش برگزار شد.

خانم آمساتوسو سی دیبه ، وزیر در ریاست جمهوری و مسئول امور زنان و حقوق بشر با حضور در این مراسم و ایراد سخنرانی اقدام جمهوری اسلامی ایران در تشکیل این اتحادیه را ستود و آن را بسیار مهم ارزیابی کرد. وی اعلام کرد با علاقه مندی وافر نمایندگی سنگال در این اتحادیه را می پذیرد. (لازم به ذکر است مشارالیه یکی از چهره ها و فعالان حقوق بشری بوده و دارای وجهه شناخته شده در سازمان های بین المللی است)

سرکارخانم دکتر کرمانی،‌ دبیرکل اتحادیه جهانی زنان مسلمان ،  خانم دکتر صادقی،‌ جناب آقای حسن علی بخشی سفیر جمهوری اسلامی ایران در سنگال نیز از سخنرانان این همایش بودند.

همچنین تعداد قابل توجهی از زنان حاضر به بیان دیدگاه های خود در رابطه با حقوق زنان و خانواده،‌ حضور زنان در هسته جامعه،‌ لزوم رایزنی هر چه بیشتر زنان مسلمان جهت دفاع از حقوق خود در سازمان های جهانی،‌ اعلام علاقه مندی جهت فعالیت در این اتحادیه و ارائه پیشنهادات عملی برای موفقیت اتحادیه پرداختند.

سه نماینده فعلی مجلس،‌ یک وزیر فعلی،‌ یک وزیر سابق،‌ نمایندگان سه وزیر،‌ معاون اول شهردار،‌ رئیس کانون نویسندگان سنگال همراه یک هیئت ده نفره از اعضای این کانون،‌ رئیس انجمن زنان غرب آفریقا،‌ نمایندگان چند وزارتخانه و تعدادی از زنان هنرمند و روسای بیش از 30 انجمن زنان از جمله حاضرین در این همایش بودند.

این مراسم تحت پوشش رسانه های صوتی و تصویری سنگالی قرار گرفت و شرح مراسم طی چند نوبت از کانال های دولتی و خصوصی پخش گردید.