باتوجه به شرایط موجود، امیدی به اشتغال زنان در قالب دولتی وجود ندارد ، از این رو باید از ظرفیت شرکت های دانش بنیان برای ارتقای مهارت های علمی و تخصصی زنان بهره برد.

شهیندخت مولاوردی روز دوشنبه در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری های علمی - پژوهشی میان معاونت علمی و فناوری و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری این مطلب را عنوان کرد. 

وی ضمن تبریک به مناسبت ایام بزرگداشت هفته زن و روز مادر امضای این تفاهمنامه را در این ایام به فال نیک گرفت و گفت: باتوجه به ظرفیت های موجود در این 3 حوزه نیاز به هم افزایی های بیشتر در چارچوب اسناد بالادستی وجود دارد. 

وی با اشاره به ماده 230 قانون پنجم توسعه گفت: موضوع این تفاهمنامه ، توسعه و ساماندهی پژوهش های زنان و ارتقای زنان نخبه می باشد که یکی از 14 محور مورد اشاره در این ماده است. 

معاون رییس جمهور اظهار امیدواری کرد: با امضای این تفاهمنامه ، تدوین موافقتنامه اجرایی و تشکیل کمیته مشترک بتوان گام های مثبت و جدی در این حوزه ها برداشت و با تبادل تجربیات بتوان تحقیقات پژوهشی و دانشگاهی را اجرایی کرد. 

آسیب شناسی مسایل حوزه زنان و خانواده ، ارتقای مهارت علمی و تخصصی زنان و فعالیت موثر در بنگاه های اقتصادی و شرکت های دانش بنیان از دیگر موضوعات مورد اشاره در تفاهمنامه یادشده است که مولاوردی به آنها اشاره کرد. 

معاون رییس جمهور خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط موجود امیدی به اشتغال زنان در دستگاه های دولتی وجود ندارد ، از این رو باید از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان و بنگاه های اقتصادی برای مهارت های علمی و تخصصی زنان بهره گرفت. 

وی تصریح کرد: باور داریم وقتی توسعه و اقتصاد ، دانش بنیان است این مساله زن و مرد نمی شناسد و وضعیت دانش آموختگی زنان ما را به این باور می رساند که برای سرمایه گذاری در زمینه تحصیل این افراد و به منظور رشد و پیشرفت کشور برنامه هایی ارائه کنیم.

وی ابراز امیدواری کرد در سال آینده بتوان گزارش های قابل دفاعی از این تفاهم نامه را به سمع و نظر افکار عمومی رساند.

معاون رییس جمهوری در بخشی دیگر ازسخنانش با اشاره به سند اشتغال پایدار زنان گفت: تدوین این سند از طرف شورای عالی اشتغال بر عهده معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گذاشته شده از این رو جلسات متعددی در این خصوص با معاونان و مدیران وزارت علوم برگزار کرده ایم.



** زنان 54درصد از دانشجویان را تشکیل داده اند

وزیر علوم ،تحقیقات و فن اوری نیز در این مراسم ضمن تبریک به مناسبت ایام میلاد حضرت زهرا(س) گفت: جامعه زنان 54درصد از دانشجویان در مقاطع مختلف را تشکیل داده اند.

محمد فرهادی با اشاره به ماده 230 قانون پنجم توسعه افزود: بر اساس این ماده، باید با مشارکت دستگاه ها، امور زنان در عرصه های مختلف مورد توجه قرار گیرد.

وی با تاکید بر حفظ کرامت زنان، شناسایی و معرفی نخبگان زن درعرصه های علمی، اقتصادی و پژوهشی ادامه داد: با پیگیری های معاونت امور زنان این تفاهم نامه همکاری سه جانبه آماده امضا شد برای اینکه بیش از گذشته مسائل زنان از جمله کار آفرینی آنها مورد توجه واقع شود.

فرهادی با بیان اینکه درصد بالایی از زنان در مقاطع مختلف تحصیل می کنند اظهار داشت: تعدادی از زنان نخبه در عرصه های مدیریتی و علمی فعالیت دارند که باید نسبت به معرفی آنها بیش از گذشته اقدام شود.