مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان غربی گفت: امسال شرکت چندمنظوره سرمایه‌گذاری زنان در استان راه‌اندازی می‌‌شود.

شهلا تاجفر اظهار کرد: شرکت چندمنظوره سرمایه‌گذاری زنان در آذربایجان غربی با همکاری نزدیک فعالان بخش خصوصی و همچنین به همت بانوان توانمند استان  امسال راه‌اندازی خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه برای راه‌اندازی این شرکت تامین 51 درصد سرمایه موردنیاز بر عهده تلاش‌گران بخش خصوصی خواهد بود و همچنین 49 درصد سرمایه مورد نیاز را بانوان تامین خواهند کرد، افزود: برای نتیجه‌بخش بودن این طرح بانوان باید مشارکت کنند.

وی با اشاره به اینکه شرکت سرمایه‌گذاری مذکور با در نظر گرفتن ظرفیت‌های گوناگون مناطق مختلف آذربایجان غربی و با همکاری مستقیم بانوان به مرحله عملیاتی خواهد رسید، گفت: در این زمینه برنامه‌ریزی دقیق و منسجمی صورت خواهد پذیرفت.

این فعال جامعه زنان به اجرای طرح‌های کاربردی در راستای جذب و به‌کارگیری سرمایه‌های کوچک خواهران اشاره و تصریح کرد: طبق گفته این قشر، بانوان سرمایه‌های کوچک و بلااستفاده در اختیار دارند، که برای به جریان انداختن آن راغب هستند.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان غربی تلاش جهت خارج کردن سرمایه بانوان از حالت رکود و بهره‌برداری از منابع مالی آنها را مورد اشاره قرار داد و گفت: به دنبال توانمندسازی بانوان و ایجاد درآمد پایدار برای این قشر جامعه هستیم.

تاجفر به راه‌اندازی بازارچه مشاغل خانگی ویژه بانوان در ارومیه اشاره کرد و ادامه داد: غرفه‌‌های این بازارچه جهت عرضه محصولات و تولیدات در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد، تا از این رهگذر برای تامین معیشت خود و خانواده‌شان گامی برداشته باشند.

وی ضرورت نهادینه‌سازی تفکر اقتصاد مقاومتی در لایه‌های مختلف جامعه و اجرای راهبردهای آن را مورد اشاره قرار داد و گفت: مقام معظم رهبری در رهنمودهایی روشنگرانه سرفصل اقتصاد مقاومتی را برای مسئولان و دست‌اندرکاران گشوده‌اند.

تاجفر بانوان را در راستای تحقق یافتن سیاست‌های ابلاغی توسط مقام معظم رهبری ایفاگر نقش اساسی دانست و افزود: بنابراین بانوان باید در این سمت و سو به ایفای نقش پرداخته و نقش تربیتی خود را برای فرزندان‌شان و به طور کلی نسل آینده به بهترین شکل ایفا کنند.