معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده عضویت پروفسور نسرین معظمی در شورای راهبری برنامه بین المللی علوم پایه یونسکو را تبریک گفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری؛ در پی انتخاب پروفسور نسرین معظمی استاد پژوهشکده زیست فناوری سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران از سوی مدیرکل یونسکو به عنوان عضو شورای راهبری برنامه بین المللی علوم پایه یونسکو، شهیندخت مولاوردی معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده ضمن تبریک به ملت ایران، موفقیت های روزافزون برای زنان فهیم و توانمند ایران آرزو کرد.

متن پیام معاون رییس جمهور بدین شرح است:

سرکار خانم دکتر نسرین معظمی

عضویت سرکارعالی در شورای راهبری برنامه بین المللی علوم پایه یونسکو که از چهره های ارزشمند و فرهیخته عرصه علم و دانش کشور هستند، نشانی دیگر از توانمندی ها و افتخارات این مرز و بوم است.

این موفقیت را به ملت ایران تبریک عرض نموده و برای سرکارعالی و زنان فهیم و توانمند ایران موفقیت های روزافزون آرزومند است.

شهیندخت مولاوردی

یادآور می شود پروفسور نسرین معظمی میکروبیولوژیست برجسته ایرانی در زمینه بیوتکنولوژی و تولید سوخت براساس ریزجلبک ها بوده و از پیشگامان این موضوع در ایران است.

پروفسورمعظمی دارای ۷۰ مقاله منتشر شده در نشریات معتبر بین المللی ، ۳ پتنت بین المللی و ۱۹ پروژه تحقیقاتی موفق است.

وی همچنین برای تحقیقات برجسته خود در سال ۱۳۷۴ از دولت فرانسه نشان نخل آکادمیک را که بالاترین نشان علمی این کشور است دریافت کرد.

پروفسور معظمی رتبه اول پژوهش جشنواره بین المللی خوارزمی و جایزه اول بهترین دانشمند ایران و دریافت نشان پژوهش جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۷۶ را در کارنامه علمی خود دارد.

وی همچنین در هشتمین کنگره مدیران برجسته در سال ۲۰۰۸ به عنوان برجسته ترین مدیر معرفی شده است .