معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری با وزارت امور خانواده و سیاست‌های اجتماعی ترکیه در چهار زمینه کلی توافق کرده‌ایم که بیشتر آنها مربوط به تبادل تجربه و انجام مطالعات مشترک است.

لیلا فلاحتی در گفت‌وگو با ایسنا افزود: نخستین زمینه همکاری، انجام مطالعاتی برای توسعه سیاست‌های اجتماعی است؛ چراکه سیاست‌های اجتماعی بحثی بسیار مطرح و مورد توجه دولت‌هاست. در این جهت دولت‌های ایران و ترکیه در زمینه توسعه سیاست‌های اجتماعی برای گروه‌های هدف توافق کرده‌اند.

مدیرکل امور بین‌الملل معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری تصریح کرد: دراین توافقنامه گروه‌های هدف شامل خانواده، کودکان، زنان و معلولان است و زمینه‌های همکاری بین دو کشور دراین زمینه‌ها ارتقاء می یابد؛ البته موضوع سالمندان و معلولان جزو بحث‌های محوری در سازمان‌های کشورهای اسلامی نیز هست.

فلاحتی در ادامه اظهار کرد: در این تفاهم‌نامه بر تبادل اطلاعات و تجارب تاکید شده است و در این راستا اطلاعات و تجارب دو کشور و طرح‌ها و پروژه‌های اجرا شده یا در دست انجام آنان قابل انتقال است، چرا که ما در بسیاری از حوزه‌ها طرح‌های قابل تاملی داریم که می‌توانیم با دولت ترکیه تبادل کنیم.

مدیرکل امور بین‌الملل معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری افزود: براساس این تفاهم‌نامه قرار است سرمایه‌گذاری‌هایی روی آموزش نیروی‌های متخصص در حوزه زنان، خانواده، سالمندان و معلولان انجام شود تا از این طریق زمینه‌های ارتقاء توان علمی و اجرایی آنان را افزایش دهیم. همچنین در این جهت نشست‌های مشترکی برگزار می کنیم که درآن کارشناسان، ایده‌ها و تجربه‌های خود را تبادل کنند و در صورت لزوم بازدیدهای مطالعاتی انجام می دهیم.

فلاحتی در پایان با بیان اینکه در این تفاهم نامه همچنین برروی توانمندسازی اقتصادی خانواده‌ها نیز متمرکز شده‌ایم، تصریح کرد: در حال حاضر حوزه‌های جدیدی مثل IT و ICT توانسته است در زمینه توانمندسازی اقتصادی زنان موثر باشد، چراکه بسیاری از مشاغل خانگی را می‌توانیم در این حوزه توسعه دهیم، بنابراین دو طرف توافق کردند ایده‌هایشان را در این زمینه از طریق کنفرانس، سمینار و کارگاه تخصصی تبادل کنند.