من تمام تلاش خود را به کار گرفته ام تا توانستهام 56 مدیر زن در سطح استان را داشته باشیم. برای نمونه برای اولین بار است که زنان در پستهای معاون و قائم مقام استاندار، ناظر گمرک و یا مدیر بنیاد شهید قرار گرفتهاند.
بهکارگیری بیشترین مدیران زن در سیستان و بلوچستان، اجرای پروژه پتروشیمی، اتمام پروژه آبیاری تحت فشار، ایجاد شبکه ریلی چابهار، پیشرفت در ساخت راهآهن و گام برداشتن در جهت رفع مشکل سوخت استان از جمله اقداماتی است که استاندار سیستان و بلوچستان در جلسه روز گذشته خود با اعضای انجمن سیستانیها و بلوچستانیهای مقیم مرکز به آن اشاره کرد.
علی اوسط هاشمی در جمع انجمن سیستانیها و بلوچستانیهای مقیم مرکز با اشاره به بهکارگیری بیشترین مدیران زن در استان سیستان و بلوچستان گفت: من تمام تلاش خود را به کار گرفته ام تا توانستهام 56 مدیر زن در سطح استان را داشته باشیم. برای نمونه برای اولین بار است که زنان در پستهای معاون و قائم مقام استاندار، ناظر گمرک و یا مدیر بنیاد شهید قرار گرفتهاند.
وی در ادامه با بیان اینکه ما باید به نقش اقشار مختلف در استان و تاثیرگذاری آنها اهمیت دهیم گفت: ما نیازمند فعال کردن نقش اقشار مختلف در بین مردم هستیم و هیچ نقشی نباید بر نقش دیگری ارحجیت داشته باشد. نقش فرهیختگان و نخبگان علمی نباید در این راستا کمرنگ باشد.
استاندار سیستان و بلوچستان با نور چراغ دانستن سیستانیها و بلوچستانیها مقیم مرکز گفت: از سیستانیها و بلوچستانیهای مقیم مرکز انتظار میرود به استان خود توجه ویژه داشته باشید و اقساط علم و دانش خود را به استان بپردازند.
هاشمی همچنین توضیح داد: این استان با مشکلات زیادی از جمله مردم فقر زیادی روبه رو است. به شکلی که بیشتر مردم منطقه دچار سوء تغذیه شدهاند. لاغری و کوتاهقدی عارضه اولیه این سوءتغذیههاست.
وی گفت: ما باید روشی را به کار گیریم که جهشی برای اوج گرفتن مردم منطقه به حساب آید. به دلیل مشکلات معیشتی ورودی دانش آموزان به دوران تحصیل با خروجی آنها یکی نیست. از هر 100 دانشآموز ورودی به مدرسه در مقطع پیش دانشگاهی، با 34 دانش آموز مواجه هستیم. یعنی 66 نفر از این دانشآموزان از مدار تحصیل خارج میشوند و به دانشگاه راه پیدا نمیکنند. ما باید به این موضوع توجه داشتهباشیم که خروج از مدار تحصیل به کجا میانجامد.