عضو جمعیت زنان مسلمان نواندیش بابیان اینکه برخی گروه ها باافراط و تفریط موکدات امام راحل را نادیده می گیرند، گفت: اینها راه به جایی نمی برند زیرا ۳۰ سال پیش راهمان را پیدا کردیم.

 فاطمه راکعی در همایش جمعیت زنان مسلمان نواندیش که شامگاه دوشنبه در محل کانون امام علی (ع) کرج برگزار شد، در سخنانی اظهار داشت: جایگاه زن در خانواده، جامعه و کشور، از دیرباز دغدغه تمام زنان فرهیخته ای بوده که در عرصه های مختلف حضور داشته اند.

  وی گفت: هم در تعلیمات دین اسلام و هم در رهنمودهای حضرت امام خمینی (ره)، تاکید فراوانی بر نقش تاثیرگذار زنان شده و اگر هم در اسلام امتیاز جنسیتی وجود داشته باشد، در اسلامی که رسول اکرم (ص) و امام راحل تبیین می کنند، همه به نفع زنان و نه علیه زنان است.

 راکعی ادامه داد: وقتی رسول خدا (ص) اسلام را به جامعه بشری معرفی می کنند در کنار این انقلاب بزرگ معنوی و در جامعه ای که دختران را زنده به گور می کردند، توجهی نیز به ارزش زنان داشتند و امام راحل نیز در کنار انقلاب اسلامی که در دنیای معاصر اتفاق افتاد به تاسی از جد بزرگوارش بر حضور زنان در عرصه های مختلف سیاسی، اجتماعی، علمی و...  تاکید کردند.

 وی با اشاره به این سخن امام که زنان باید در مقدرات اساسی کشور شرکت کنند، تصریح کرد: دیگر حجتی روشن تر و بالاتر از اسلام معرفی شده پیامبر (ص) و تفسیر حضرت امام از اسلام نداریم. علاوه بر اینکه در قانون اساسی نیز زمینه لازم برای فعالیت زنان مشخص شده تا زنان هویت اصلی خودشان را بیشتر و بهتر بشناسند و هم از ظرفیت های آنها برای پیشرفت کشور استفاده شود و هم ارزش و احترام زنان در خانواده و اجتماع لحاظ شود.

  عضو جمعیت زنان مسلمان نواندیش ادامه داد: تفکرات ضد زن همواره در تمام دنیا هست که زن را جنس دوم تلقی می کنند و تکریم و احترامی که در اسلام وجود دارد در خیلی مکتب ها و دیدگاه ها دیده نمی شود.

 وی با بیان اینکه اتفاقاتی که در سراسر جهان علیه زنان رخ می دهد، از خشونت های دامنه دار و عمیقی که قابل کنترل هم نیست، خبر می دهد، گفت: به رغم تلاش های نهادهای جهانی و فعالیت فمینیست ها که از سالها پیش برای امحاء خشونت علیه زنان آغاز شده اما، همچنان انواع تبعیض علیه زنان اعمال می شود؛ و حضور زنان در جایگاه تصمیم گیری و برنامه سازی و مدیریت که می تواند به جوامع انسانی برای تکامل و داشتن نگاه انسانی تر و عاطفی تر کمک کند، نادیده گرفته شده است.

 راکعی تاکید کرد: تمام تبعیض ها زاییده خشونت علیه زنان است؛ زاییده خشونت دیرینه، تاریخی و جغرافیایی است که مرز نمی شناسد و در گذشته ریشه داشته و تا امروز ادامه دارد.

  نماینده مجلس ششم افزود: امروز کشور ایتالیا یکی از کشورهایی است که در غرب برای محو هرگونه خشونت علیه زنان خوب فعالیت می کند و نهادهای مختلف مدنی و دولتی در این بخش فعالیت دارند. وزارت مقابله با خشونت علیه زنان تشکیل داده اند و فعالیت های قابل توجهی برای محو خشونت علیه زنان انجام داده اند.

  وی با تاکید بر اینکه باتوجه به آموزه های دینی ما می توانیم موفق تر از سایر کشورها در این بخش عمل کنیم، گفت: اما امروز در کشورمان برخی گروه ها با افراط و تفریط، موکدات رسول خدا (ص) و امام راحل را نادیده می گیرند و البته راه به جایی نخواهند برد. زیرا ما بیش از ۳۰ سال است که با رهنمودهای حضرت امام راه خود را پیدا کرده ایم.

  راکعی یادآور شد: در طول سالهای پس از انقلاب فعالیت های زیادی برای رفع تبعیض علیه زنان انجام شد و به ویژه در مجلس ششم که پژوهشگاه مجلس را فعال کردیم و تمام قوانین تبعیض آمیزی که با روح جامعه نمی خواند، قانون مجازات اسلامی و... همه رصد شد تا قانون های جایگزین که به قول حضرت امام مقتضیات زمان در آنها دیده شود، جایگزین شود.

  الگو برداری از حضرت زهرا(س) آرمان جمعیت زنان مسلمان نواندیش است

 وی با بیان اینکه امروز قوانین جایگزین آماده است و فقط باید دولتها و مجالس از آن حمایت کنند، گفت: خوشبختانه در دولت تدبیر و امید این تلنگر وجود داشته و در سایه همین دولت توانستیم نمایندگی هایمان را در استانها فعال کنیم.

  راکعی با بیان اینکه جامعه باید برای حضور دختران و پسران و زنان و مردان فرهیخته، انسانی و سالم باشد، افزود: ایجاد چنین محیطی که آلوده به مسائل روانی نباشد که وقت و انرژی افراد جامعه را می گیرد نیاز به اطلاع رسانی و آگاه سازی خانواده ها دارد.این مسائل فرهنگی است که ما در جمعیت دنبال می کنیم.

 وی تلاش برای ایجاد فرصتهای برابر شغلی را از دیگر برنامه های این جمعیت نام برد و افزود: جمعیت زنان مسلمان نواندیش تنها جمیعت زنان شناسنامه دار است که پس از سالها توانستیم با مجوز از سال ۸۵ فعالیتهایمان را آغاز کنیم. ولی در سالهای آخر دولت پیشین فعالیتمان در تنگنا قرار گرفته بود.

  عضو جمعیت زنان مسلمان نواندیش، آرمان این جمعیت را الگو برداری از حضرت زهرا (س) و زنان بزرگ صدر اسلام اعلام کرد و تلاش برای ثبت قوانین جایگزین در مورد قوانین تبعیض آمیز را از از اهداف این جمعیت برشمرد