به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به نقل از سایت نهاد زنان سازمان ملل؛ بیش از 700 جوان فلسطینی که در کارگاه هایی در زمینه رهبری و توجه به تفاوت های جنسیتی آموزش دریافت کرده اند در حال آماده سازی  پیش نویسی هستند که وضعیت زنان در قانون اساسی این کشور را به چالش می کشد.

امانی تاواتا دختر 24 ساله فارغ التحصیل رشته حقوق که ساکن کرانه غربی است و در این کارگاه ها شرکت داشته  می گوید : امروز من به عنوان یک زن از موضوعات پیچیده ای نظیر سیاست، حقوق زنان و قانون اساسی صحبت می کنم و این درحالی است که در بخش هایی از جامعه دانشگاه رفتن برای زنان یک چالش محسوب می شود.

امانی عضو گروه 26 نفره ای است که نماینده 25 سازمان اجتماعی در روستاها و شهرهای فلسطین هستند و ائتلافی را در این زمینه تشکیل داده اند. آنها در این  کارگاه ها با  117 تن  از رهبران  سیاسی از طیف های مختلف از نزدیک به گفتگو پرداخته اند. اعضای این گروه  همچنین در قالب 6 میزگرد با 118 نفر از مقامات عالی رتبه نظیر فرمانداران، وزرا، اعضای شورای قانون گذار فلسطین، رهبران احزاب سیاسی، وکلا و نمایندگان سازمان های غیردولتی به بحث و تبادل نظر پرداخته اند.