معاون امور بانوان وزارت ورزش و جوانان می‌گوید بانوان نقش مهمی در ورزش ایران ایفا می‌کنند و باید حمایت‌ها نسبت به آن‌ها بیشتر و جدی‌تر باشد.

رباب شهریان در نشست "روز جهانی ورزش در خدمت صلح و توسعه پایدار" اظهار کرد: دکتر روحانی در سخنرانی خود در سازمان ملل متحد خواستار "جهانی عاری از خشونت" شدند که خوشبختانه یک قطعنامه در این زمینه با اکثریت آرا برای مقابله با افراطی‌گری و خشونت تصویب شد. رییس جمهور اعلام کردند ایران آمادگی آن را دارد که به صورت تنگاتنگ با یونسکو تعامل جدی داشته باشد.

او با تاکید بر نقش زنان در ورزش گفت: موضوع حضور زنان در ورزش یکی از بخش‌های قابل توجه است که باید به آن توجه جدی شود. ورزش می‌تواند عاملی بازدارنده در جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی گسترده‌ای باشد که در جامعه وجود دارد. یکی از شاخص‌های مهم پیشرفت در جوامع مختلف میزان مرگ و میر افراد بر اثر بیماری‌هاست که این امر به تندرستی جامعه و البته ورزش در آن بازمی‌گردد.

معاون امور بانوان وزارت ورزش و جوانان اضافه کرد: اگر ما مسئولان به این نتیجه برسیم که تربیت بدنی می‌تواند در جامعه تاثیرگذار باشد، مطمئن باشید جامعه‌ای رو به پیشرفت و توسعه خواهیم داشت. مشارکت زنان سبب توسعه یک کشور می‌شود و اگر زنان در ورزش حضور نداشته باشند آنگاه نمی‌توان شاهد ورزش مردمی بود.

شهریان همچنین به نقش مهم و تاثیرگذار یونسکو اشاره کرد و گفت: نیمی از جمعیت هر جامعه‌ای را زنان تشکیل می‌دهند و همین زنان نیم دیگر افراد جامعه را هم تربیت می‌کنند. باید راهکارهای عملیاتی برای توسعه ورزش بانوان داشته باشیم و به آن توجه جدی کنیم. ورزش پتانسیل بالایی در انسجام و وحدت جامعه دارد و خوشبختانه ایران یکی از فعال‌ترین کشورها در این زمینه است.

او به حضور بانوان ایرانی در میادین جهانی اشاره کرد و گفت: الگوسازی زنان ایرانی که با حجاب در میادین مختلف حضور پیدا می‌کنند امری بسیار قابل توجه است. اینکه زهرا نعمتی به عنوان یکی از قهرمانان ورزشی ایران به عنوان سفیر صلح و دوستی در سازمان ملل متحد حضور پیدا می‌کند، نشان دهنده توانایی یک زن محجبه و قهرمان مسلمان است. او نشان داده حجاب محدودیت محسوب نمی‌شود.

معاون امور بانوان وزارت ورزش و جوانان اضافه کرد: بانوان ما در 45 رشته فعالیت دارند که 35 رشته از آن‌ها در میادین بین‌المللی حضور دارند. امیدواریم حضور بانوان در میادین بین‌المللی بیشتر شود که در این بخش نیازمند حمایت‌های گسترده‌تر هستیم.

شهریان به نقش رسانه‌ها در حمایت از ورزش بانوان نیز اشاره کرد و گفت: فراموش نکنید رسانه‌ها کمک زیادی به پیشرفت ورزش بانوان می‌کنند. هر جایی که رسانه‌ها از ورزش بانوان حمایت کرده‌اند شاهد موفقیت در آن بخش بوده‌ایم. خوشبختانه رییس جمهور نیز نگاه ویژه‌ای به ورزش بانوان دارند و بر روی نگاه عادلانه به ورزش همواره تاکید دارند.

او در پایان خاطرنشان کرد: فراموش نکنیم که نیمی از سهم ورزش ایران باید به بانوان اختصاص یابد و امیدوارم تلاش کنیم تا ورزش بانوان بیش از پیش مورد توجه و پیشرفت قرار گیرد.