واگذاری مسوولیت ها به بانوان به ویژه در استان پهناور سیستان و بلوچستان نشان دهنده توانمندی آنان و توجه خاص دولت تدبیر و امید به این قشر از جامعه است.

توجه دولت تدبیر و امید به بانوان و انتصاب شماری از آنان در پست های مدیریتی سبب شکوفا شدن توانمندی این قشر از جامعه و شناسایی برخی زنان و دختران توانمند برای واگذاری مسوولیت ها شده است.

هنوز مدت زیادی از انتصاب سامیه بلوچ زهی نخستین دختر بلوچ به عنوان شهردار یکی از شهرهای جنوبی سیستان و بلوچستان نگذشته بود که وزیر کشور حکم زهرا اربابی را به عنوان معاون استاندار سیستان و بلوچستان صادر کرد.

پس از آن نیز از سوی استاندار سیستان و بلوچستان دو بانوی دیگر 'حمیرا ریگی و معصومه پرندوار' به عنوان فرمانداران شهرستانهای قصرقند در جنوب استان و هامون در شمال استان صادر شد.

با انتصاب طاهره هامون نورد به عنوان مدیر کل گمرک زاهدان و ناظر گمرکات سیستان و بلوچستان، رابعه اربابی به عنوان رییس مرکز بهداشت شهرستان فنوج و ملیحه رضایی به عنوان رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان نیکشهر بر شمار بانوان مسوولیت پذیر استان افزوده شد.

اکنون نوبت به سعیده دهمیری رسید تا به عنوان نخستین زن سکان اداره تامین اجتماعی ایرانشهر را بر عهده گیرد.

البته پیش از این دکتر حلیمه عالی به عنوان نخستین زن اهل سیستان و بلوچستان بر کرسی مجلس شورای اسلامی تکیه زده بود و شماری از شیر زنان و دختران شیعه و سنی این استان مسوولیت هایی در بسیج را بر عهده دارند.

برخی آمارهای تایید نشده نشان می دهد که افزون بر 16 درصد از مدیران، مقامات عالی رتبه و قانونگذاران سیستان و بلوچستان را زنان تشکیل می دهند.

براساس گزارش مرکز امار ایران در رده شغلی 'قانونگذاران، مقامات عالی رتبه و مدیران' در این استان 9 هزار و 137 نفر شاغل هستند که از این تعداد یک هزار و 379 نفر آنان را زنان تشکیل می دهند، این در حالی است که فقط 136 نفر از این تعداد در روستاها مشغول به کار هستند.

رییس جدید اداره تامین اجتماعی شهرستان ایرانشهر روز دوشنبه در مراسمی با حضور معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه ایرانشهر معرفی شد.

در این مراسم با معرفی سعیده دهمیری به عنوان رییس جدید تامین اجتماعی ایرانشهر از محمد عمر دادخواه رییس سابق این اداره تقدیر شد.

سعیده دهمیری پیش از این کارمند اداره تامین اجتماعی چابهار بوده است.