دلبر نظری به عنوان وزیر امور زنان افغانستان از مجلس این کشور رای اعتماد گرفت. وی با هدف توسعه نقش زنان در زمینه­های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی پا به عرصه وزارت گذاشته است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری از میان شانزده نامزد کرسی وزارت در دولت جدید وحدت ملی افغانستان 4 نفر از آنها زن بودند که برای وزرات خانه های زنان، تحصیلات عالی، کار و امور اجتماعی و مبارزه با مواد مخدر پیشنهاد شدند و از مجلس این کشور رای اعتماد گرفتند.

در این بین خانم دلبر نظری به عنوان وزیر امور زنان افغانستان از مجلس این کشور رای اعتماد گرفت. وی دانش آموخته دار­المعلم ولایت بلخ است و لیسانس خود را در رشته روابط بین الملل از دانشگاه کابل دریافت کرده است. او از نمایندگان پیشین مجلس افغانستان بوده است. و پیشتر در سازمان­های آکسفام و یونیسف مشغول به کار بوده است.

گفتنی است وی با هدف توسعه نقش زنان در زمینه­های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی پا به عرصه وزارت گذاشته است. وی با احراز 131 رای از مجموع 239 رای مجلس، به کرسی وزارت امور زنان در افغانستان رسید.

قابل ذکر است که پس از سقوط رژیم طالبان در سال 2001، زنان بسیاری در سمت­های مختلف مدیریتی از جمله وزیر، شهردار، دادستان کل مشغول بکار شده اند.