مولاوردی در یازدهمین نشست مشترک با مشاورین وزرا: قطعا سرمایه عظیم زنان و خانواده می توانند کمک بزرگی جهت برون رفت از چالشها بوده و زمینه تبدیل تهدیدها به فرصت ها را فراهم نمایند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری؛ شهیندخت مولاوردی در یازدهمین نشست مشاوران امور بانوان در وزارتخانه‌ها که به میزبانی وزارت کشور برگزار شد، گفت: دولت در سال گذشته با مدیریت جهادگونه برای بازگرداندن مسیر به عقلانیت و خردجمعی با رویکرد اعتدال توانست پایه های درستی را برای شعارهای انتخاباتی رییس محترم جمهور مبنی بر تحقق آرامش در سیاست، آسایش در اقتصاد و امنیت در فر هنگ پایه ریزی نماید. هر چند هنوز به نتیجه درست و هدف غایی خود نرسیده و تحقق نهایی آن مستلزم همدلی و همزبانی است.

وی ادامه داد: به نظر می رسد تشخیص درست رهبری در انتخاب شعار سال 94 عیدی بزرگی به ملت و دولت بود، چرا که  حقیقتا بدون عزم ملی و همدلی و همزبانی نخواهیم توانست گامهای بزرگی را برداریم.

وی ضمن اشاره به نقش زنان در این زمینه گفت: قطعا سرمایه عظیم زنان و خانواده می توانند کمک بزرگی جهت برون رفت از چالشها بوده و زمینه تبدیل تهدیدها به فرصت ها را فراهم نمایند. زمان توجه به ثروتهای زیر زمینی به سرآمده و تمام توجهات به ثروتهای روی زمین که همان سرمایه انسانی است جلب شده و این همان نیروی انسانی مبتکر و کارآمد می باشد و ما با اتکا به نیمی از این سرمایه و ظرفیت که همان زنان هستند و با همکاری صمیمانه میان دولت و ملت برنامه های خود را پیش خواهیم برد.

معاون رییس جمهور در ادامه افزود: به نظر می رسد اعتماد میان دولت و ملت باید تقویت شود. اعتمادی که دولت باید به ظرفیت و توان ملت داشته باشد و اعتماد ملت به کارگزار خود؛ ملت امور حاکمیتی را به دولت واگذار نماید و همراه با دولت پیگیر پیشرفت امور باشد.

مولاوردی سپس به زنانه شدن آسیب های اجتماعی اشاره کرد و گفت: با تشریک مساعی و جلب مشارکت‌ نهادهای مدنی در مهار آسیب‌های اجتماعی موفق خواهیم بود. این آسیب‌ها تهدیدی برای بنیان خانواده و سلامت و امنیت زنان است.  آسیب‌هایی مانند ایدز، فقر و اعتیاد، زنانه شده است و با توان افزایی زنان در مقابله با آسیب‌ها می‌توان گام‌های موثری برداشت.

مولاوردی با تاکید بر دسترسی عادلانه به منابع و فرصت ها یادآور شد زنان با توجه به انتخابات پیش رو باید بتوانند با دسترسی عادلانه به فرصت ها از نظر سیاسی به جایگاه مناسبی دست یابند. بدون مشارکت زنان نمی‌توانیم به مشکلات اساسی همچون مشکلات اقتصادی غلبه کنیم. دولت می‌تواند در جهت اصلاح الگوی مصرف، تولید ملی بهره‌مندی از ظرفیت زنان گام بردارد.

وی همچنین از برگزاری دومین همایش ملی اعتدال با موضوع "زنان، توسعه و اعتدال "  در مهر ماه سال جاری خبر داد.

مولاوردی در بخش دوم سخنان خود با اشاره به اسناد در دست تهیه در مورد خشونت علیه زنان تاکید کرد: سند تامین امنیت زنان و کودکان در روابط اجتماعی و لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت به کمیسیون لوایح ارائه و در نهایت این تصمیم گرفته شد که این دو با یکدیگر ادغام شود.

وی ادامه داد: برای ایجاد هماهنگی در این زمینه و پرهیز از موازی کاری معاونت امور زنان پیشنهاد ایجاد مرجع ملی صیانت و حمایت از زنان در برابر  خشونت را مطرح کرد که متاسفانه با مخالفتهای مختلفی روبرو شد، زیرا برخی گمان می کنند که این مرجع ممکن است؛ زمینه ساز پیوستن ایران به برخی اسناد بین المللی شود، در حالی که هدف ما تنها ایجاد هماهنگی است.

وی ادامه داد: متاسفانه برخی اسناد حوزه زنان به صورت واقع گرایانه تدوین نمی‌شود و به همین دلیل است که شاهد عدم تحقق برخی از این اسناد هستیم. تا پیش از تدوین برنامه ششم توسعه قرار بود که الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت تدوین شود در حالی که این اتفاق رخ نداد.

مولاوردی با بیان اینکه قصد داریم که برنامه راهبردی در زمینه فعالیت در حوزه زنان و خانواده تدوین کنیم، افزود: همچنین دولت نیز در حال تدوین برنامه‌ای دو ساله در راستای فعالیت دولت در سال‌های باقی مانده است که در این برنامه نیز تاثیرگذار خواهیم بود و تلاش می کنیم که بخشی از آن به زنان اختصاص یابد.

مولاوردی در پایان تصریح کرد: با ادغام دو سند مربوط به مقابله با خشونت علیه زنان امیدواریم که یک قانون خاص در حمایت از زنان در برابر خشونت تدوین شود که در آن تدابیر جامعی در این زمینه اندیشیده شده باشد.