ترکیب هیات‌های رسیدگی به مسائل صرفا علمی، آموزشی و پژوهشی اعضای هیات‌های علمی دانشگاه‌ها، اساتید و دانشجویان در جلسه روز سه شنبه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی به ریاست دکتر روحانی تعیین شد.

در این جلسه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی که به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی برگزار شد، در اجرای مصوبه قبلی شورا مبنی بر اینکه مسائل علمی، آموزشی و پژوهشی خانواده دانشگاهی در درون فضای دانشگاهی حل و فصل شود، ترکیب هیات‌های رسیدگی کننده در وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی تعیین شد.
بر این اساس، مسائل، درخواست‌ها و اعتراضات صرفا علمی، آموزشی و پژوهشی اعضای هیات‌های علمی و اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های زیر نظر وزارتخانه های علوم و بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی پس از این در هر یک از این مجموعه‌ها، در هیاتی که متشکل از وزرای علوم و بهداشت یا رییس دانشگاه آزاد، معاون حقوقی وزرای علوم و بهداشت یا رییس دانشگاه آزاد، معاون تخصصی ذیربط وزرای علوم و بهداشت یا رییس دانشگاه آزاد، سه نفر از اعضای هیات علمی به انتخاب وزرای علوم و بهداشت یا رییس دانشگاه آزاد، ۲ نفر از اعضای شورای‌عالی انقلاب فرهنگی به انتخاب اعضای این شورا و دبیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی است، مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.
این هیات‌ها همچنین در مسائل صرفا علمی، آموزشی و پژوهشی مربوط به خانواده دانشگاهی، بر عملکرد دانشگاه‌های زیر نظر خود نیز نظارت خواهند کرد.