رییس هیات مدیره کانون زنان بازرگان ایران گفت: توسعه توانمندسازی زنان در بخش اقتصادی در رشد تولید ناخالص ملی و اقتصاد کشور نقش موثری ایفا می کند.

سیده فاطمه مقیمی روز چهارشنبه در حاشیه نشست با زنان بازرگان ایران در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: مجموعه کانون زنان بازرگان بیش از چهار سال است که تشکیل و به ثبت اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران رسیده است.

وی چارچوب و اهداف کانون را توانمندسازی زنان عنوان کرد و افزود: از آنجا که زنان 50 درصد از جمعیت جامعه را تشکیل می دهند نمی توان تاثیرگذاری آنها در بخش اقتصادی را نادیده گرفت.

مقیمی برگزاری کارگاه های آموزشی و مشاوره را از اصول واقعی توانمندسازی دانست و تصریح کرد: برخورداری از آموزش روز و مشاوره از همتایان که مسیر را طی کرده اند، در حوزه تولید و صادرات، موجب آشنایی با تعرفه ها، بازارهای جهانی و قوانین و مقررات در این حوزه ها می شود.

مقیمی با اشاره به عضویت 300 زن بازرگان در کانون زنان بازرگان ایران و شکل گیری هفت کانون در مراکز استان و شهرستان کاشان خاطرنشان کرد: هیچ انتظار مالی از دولت نداشته و تنها حمایت قانونی برای رشد آحاد جامعه و قشر خود را خواستاریم .

نشست یکروزه اعضای کانون زنان بازرگان ایران با حضور زنان بازرگان شهرهای مختلف کشور در اتاق بازرگانی کاشان برگزار شد.