شهیندخت مولاوردی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: طرح جامع توانمندسازی زنان سرپرست خانواده امسال با حمایت تمامی دستگاه ها در کل کشور اجرایی خواهد شد.

شهیندخت مولاوردی در گفت‌وگو با میزان، درباره آخرین وضعیت برنامه ها و تدابیر اندیشیده شده برای زنان سرپرست خانوار در کشور اظهار کرد: پایلوت طرح جامع توانمندسازی زنان سرپرست خانوار به زودی به اتمام می رسد.

وی در ادامه از حمایت تمامی دستگاه های ذی ربط از طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در کشور خبر داد و تصریح کرد: این طرح می تواند موجبات توانمندسازی بسیاری از زنان را فراهم آورد که به تبع می تواند به این افراد در گذران معیشت و اداره امور خانواده خود کمک کند.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در خاتمه گفت: سال گذشته طرح توانمند سازی زنان به صورت پایلوت اجرا شد براین اساس امسال نیز این طرح در تمامی استان ها و مناطق مختلف کشور اجرایی خواهد شد.