نشست چرایی و چگونگی اجرای طرح زنان ، گردشگری پایدار و توسعه محلی در رشت برگزار گردید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری؛ برگزاری نشست تخصصی نمایندگان گروه کاری و رییس گروه تشکل های غیر دولتی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در خصوص چرایی و چگونگی اجرای طرح زنان ، گردشگری پایدار ، توسعه محلی در نهم خرداد ماه سال جاری، همزمان با اختتامیه ششمین گردهمایی این گروه کاری در رشت برگزار گردید.

در این جلسه هم اندیشی، جنبه های مختلف تاثیرات گردشگری بر الگوی معیشت و سبک زندگی جامعه محلی مورد توجه قرار گرفته و نتایج این امر بر جایگاه و نقش زنان در معیشت خانواده جهت تدوین طرح مورد بررسی قرار گرفت.

تدوین گران این طرح معتقدند گردشگری پایدار با توجه به شرایط کنونی طبیعی و فرهنگی، مهمترین عامل بقا و پایداری زیست جامعه محلی در حفظ و توسعه معیشت با استفاده از منابع محیطی است و اجرای این طرح دارای جنبه های مختلفی هم چون ظرفیت سنجی محلی، توان افزایی بخشهای مختلف اجتماع محلی، شناسایی، حفظ و احیا میراث ناملموس به ویژه در حوزه های مرتبط با زنان، انتقال آموزشهای لازم به منظور حضور زنان در عرصه گردشگری و ... است.

همچنین مقرر گردید برنامه ریزی و اقدام جهت تشکیل جلساتی با دیگر دستگاه های ذیربط جهت تقویت همکاری های بین بخشی با توجه به ماموریت سازمانی دستگاه های مربوطه صورت گیرد.

پیش بینی می شود با جلب مشارکت بین بخشی و بهره گیری از ظرفیتهای موجود، طرح جامع ملی بتواند در خصوص بهبود وضعیت زندگی و معیشت زنان موثر واقع شود و سازمانهای مدنی مرتبط با این حوزه را تقویت نموده و ظرفیت این سازمانها را در تعامل با دیگر بخشها افزایش دهد.