معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: توانمندسازی زنان و خانواده در سکونتگاه های غیررسمی و بافت های فرسوده شهری از برنامه های راهبردی معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری است.

شهیندخت مولاوردی روز دوشنبه در مراسم امضا تفاهم نامه همکاری های مشترک بین وزارت راه و شهرسازی و معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، افزود: رفع مشکلات زنان و خانواده به خصوص در حوزه مسکن و سکونتگاه های غیررسمی برای ما از اهمیت زیادی برخودار است تا بتوانیم بخشی از مشکلات این قشر جامعه را برطرف کنیم.

وی افزود: معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری به استناد برنامه پنجم توسعه در 14 محور می تواند با دستگاه های اجرایی تفاهم نامه امضا کند و این تفاهم نامه در راستای برنامه پنجم توسعه امروز به امضا رسید.

مولاوردی اظهار داشت: وضعیت زنان در بافت های فرسوده و سکونتگاه های غیررسمی دو بار در شورای اجتماعی کشور مورد بررسی قرار گرفت و قرار شد با امضا این تفاهم نامه بتوانیم وضعیت زنان را در سکونتگاه های غیررسمی ساماندهی کنیم.

وی اظهار امیدواری کرد با عملی شدن این تفاهم نامه سیاستگذاری واحدی در حوزه توانمندسازی زنان و خانواده در بافت های فرسوده، ناکارآمدی شهری عملی شود تا بتوانیم به اهداف جامع توسعه امور زنان و خانواده در کشور دست پیدا کنیم.

تفاهم نامه همکاری های مشترک به منظور رفع مشکل مسکن زنان و خانواده ها در محدوده های بافت های فرسوده شهری و سکونتگاه های غیررسمی روز دوشنبه در وزارت راه و شهرسازی به امضا رسید.