سرپرست مرکز مطالعات و تحقیقات زنان دانشگاه تهران اظهار داشت: نخستین گام عملیاتی‌کردن این شبکه، در قالب انعقاد تفاهم‌نامه‌ای سه‌جانبه ‌است که روز یکشنبه طی مراسمی در دانشگاه شهید بهشتی به امضا خواهد رسید.

فهیمه فرهمندپور درخصوص تفاهم‌نامه سه‌جانبه سه مرکز پژوهشی دانشگاهی فعال در حوزه زنان گفت: در حال حاضر در دانشگاه‌های تهران، تنها سه مرکز پژوهشی دانشگاهی متمرکز بر حوزه زنان و خانواده، مشغول به فعالیت هستند که عبارت‌اند از؛ مرکز مطالعات و تحقیقات زنان دانشگاه تهران، پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا (س) و پژوهشکده خانواده دانشگاه شهید بهشتی، که این سه مرکز به منظور هم‌افزایی و افزایش اثرگذاری پژوهش‌ها در فضای علمی حوزه زنان و خانواده، شبکه‌ای را طراحی و فعال کرده‌اند.

سرپرست مرکز مطالعات و تحقیقات زنان دانشگاه تهران با بیان این‌که سایر مراکز مشابه یا صرفاً پژوهشی نیستند و یا دانشگاهی محسوب نمی‌شوند، اظهار داشت: البته چنان‌چه در کشور مراکز مشابهی با این ویژگی‌ها وجود داشته باشد، این شبکه از پیوستن آن‌ها استقبال می‌کند و آن را موجب تقویت و عامل تحقق بهتر و سریع‌تر اهدافش می‌داند.

وی ادامه داد: همکاری‌های علمی، انجام فعالیت‌های مشترک علمی و تحقیقاتی، تبادل یافته‌های علمی، انجام طرح‌های مشترک، برگزاری مشترک نشست‌های علمی، جریان‌سازی علمی- پژوهشی در حوزه زنان و خانواده، تبادل استاد، سیاست‌گذاری‌های پژوهشی مشترک و هماهنگ و تشکیل شوراهای پژوهشی مشترک در دستور کار این شبکه قرار دارد.

فرهمندپور با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه سه‌جانبه میان این سه مرکز اظهار داشت: نخستین گام عملیاتی‌کردن این شبکه، در قالب انعقاد تفاهم‌نامه‌ای سه‌جانبه ‌است که ان‌شاءالله روز یکشنبه طی مراسمی در دانشگاه شهید بهشتی به امضا خواهد رسید.

سرپرست مرکز مطالعات و تحقیقات زنان دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: مقرر است شورای راهبردی این شبکه، هر ماه با حضور رؤسا و معاونین سه مرکز پژوهشی، جلسه داشته باشد. هم‌چنین آیین‌نامه اجرایی ملحق به تفاهم‌نامه نیز در دست نگارش است.