مسئول کمیته بانوان ستاد بزرگداشت امام خمینی(ره) با تاکید بر نگاه احیاگر هویت فرهنگی سیاسی امام خمینی(س) افزود: تفکر ایشان سبب حضور زنان در عرصه های مختلف اجتماعی شد.

پروانه مافی روز دوشنبه در دیدار بانوان فرهیخته با بیت حضرت امام خمینی(س) و حجت الاسلام سید حسن خمینی گفت: یکی از هنرهای بزرگ امام خمینی(ره) به صحنه آوردن زنان در عرصه های مختلف اجتماعی و آموزش آنان بود.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه امام خمینی(س) هویت اجتماعی ، فرهنگی و سیاسی زنان مسلمان را زنده کرد، افزود: ایشان آزادی را برای زنان به ارمغان آورد.

مافی افزود: تفکر ایشان سبب شد بانوان از حصار خانه خارج شوند و در جامعه به کسب علم و دانش بپردازند .

این فعال عرصه بانوان افزود: امام خمینی با اشرافی که بر همه علوم داشتند می دانستند که تنها برای حفظ عدالت ، برابری و آزادی باید از تمام اقشار جامعه بهره مند شد.

وی ادامه داد: بانوان به دلیل نقش انسان سازی و انتقال ارزش ها به نسل های بعدی تاثیر به سزایی در تحولات جامعه دارند.ایشان تاکید داشتند که بی اعتنایی به زن مسلمان باعث اضمحلال خانواده خواهد شد.

همچنین در این دیدار شهیندخت مولاوردی معاون زنان و خانواده رییس جمهوری و عفت مرعشی همسر آیت الله هاشمی رفسنجانی و برخی از همسران وزرای دولت یازدهم حضور داشتند.