به مناسبت هفته پژوهش و با توجه به ضرورت اتکای سیاست‌گذاری و برنامه­ ریزی‌های کلان کشور در حوزه زنان بر پشتوانه‌های علمی و تحقیقاتی، نشستی با حضور سرکار خانم مولاوردی، معاون محترم رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و جمعی از مسؤولین و نمایندگان مراکز پژوهشی مرتبط با حوزه زنان و خانواده در محل مرکز مطالعات و تحقیقات زنان دانشگاه تهران برگزار شد.

در این جلسه سه ساعته که با هدف شناسایی و معرفی ظرفیت‌های علمی و پژوهشی موجود در این زمینه در مراکز دانشگاهی و حوزوی و بررسی زمینه‌های گسترش تعامل میان دستگاه‌های اجرایی و مراکز پژوهشی و طرح مطالبات دوطرفه تشکیل شده بود، شرکت­ کنندگان ضمن طرح دیدگاه­های خود، به بیان مطالبات مراکز پژوهشی این حوزه از دولت یازدهم پرداختند.

سرکارخانم مولاوردی نیز با تاکید بر اهتمام دولت به امر پژوهش، برای همکاری گسترده با مراکز پژوهشی حوزه زنان و خانواده اعلام آمادگی کرد.

در پایان جلسه به پیشنهاد سرکار خانم دکتر فرهمندپور رییس مرکز مطالعات و تحقیقات زنان دانشگاه تهران، مقرر شد نتایج این نشست به همراه پیشنهادات عملیاتی، دستور جلسه بعدی در همین سطح قرار گیرد.

img 5649 2 img 5669 2
img 5628 2 img 5647-2