مشاور وزیر کشور در امور بانوان و خانواده با اشاره به نقش مهم زنان در جامعه گفت: توانمندسازی زنان ، توانمندسازی بشریت است.

فهیمه فرهمندپور  در نشست شورای اداری هرمزگان اظهار داشت: توجه به حوزه زنان توجه به کل جامعه و بسیاری از شاخص هاست و اگر به اصلاح و ارتقاء زندگی بشریت فکر می کنیم باید به حوزه زنان توجه داشته باشیم.

فرهمندپور تصریح کرد: موضوع خانواده محوری باید در توسعه مشاغل زنان در جامعه مورد توجه قرار گیرد که از جمله آن می توان دور کاری و مشاغل خانگی را برای زنان توسعه داد.

مشاور وزیر کشور در امور بانوان و خانواده با بیان اینکه رفاه و بهبود شرایط کل جامعه نیازمند توجه به زنان است، گفت: بودجه عمومی کشور برای انجام ماموریت دستگاه ها برای همه آحاد جامعه است.

وی خاطرنشان کرد: مدیران در اختصاص و هزینه کرد این اعتبارات و انجام ماموریت های ذاتی دستگاه ها باید توجه داشته باشند که مخاطب آنها مردان و زنان هستند و نیاز است با دیدگاه بر مبنای عدالت که اصل نگاه دینی ما می باشد به این حوزه توجه کنیم.

فرهمندپور در این نشست گفت: در برخی شاخص های حوزه زنان، موقعیت استان هرمزگان خوب و در برخی شاخص ها از متوسط کشوری بهتر است.

وی ابراز داشت: از نظر تعداد خانوار میانگین این استان بالاتر از متوسط جمعیت کشور است و همچنین میانگین ازدواج در هرمزگان از میانگین کشور بالاتر و میانگین طلاق در این استان نیز پایین تر از متوسط کشوری است.