معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده از موازی کاری دستگاه های اجرایی در بخش زنان انتقاد کرد و گفت: این روند کمکی به حل مشکلات این قشر از جامعه نمی کند.

شهیندخت مولاوردی روز یکشنبه در نشست کارگروه بانوان و خانواده خراسان شمالی در بجنورد اظهار کرد: باید کاری کرد تا بانک جامع اطلاعاتی از روند خیرین و سازمان مردم نهاد برای حمایت از این قشر از جامعه تشکیل شود.

وی در ادامه گفت: طرح جامع توانمندسازی زنان سرپرست خانوار اجرا می شود که هم اکنون شهرری به عنوان پایلوت در این زمینه انتخاب شده است.

مولاوردی در خصوص حمایت اجتماعی از زنان بهبود یافته افزود: این افراد پس از درمان توانمندی های لازم را به دست نمی آورند که طبیعتا اعتیاد آنان برگشت پیدا می کند که پی گیر هستیم اعتبار لازم را کسب کنیم. 

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده اعتیاد، خیانت و سوء ظن را از جمله آسیب های مختلف در بحث طلاق عنوان کرد و گفت: هم اکنون سن اعتیاد دختران به 13 سال و الگوی مصرف به سمت قرص های روان گردان و مواد صنعتی تغییر پیدا کرده است که این امر باید مورد نگرش و دغدغه خاطر مسئولان قرار گیرد.

مولاوردی همچنین با اشاره به لایحه بیمه زنان خانوار افزود: این لایحه از دولت قبل است که هنوز به نتیجه نرسیده زیرا که شورای نگهبان برای تخصیص بودجه مخالفت کرده است اما، هم اکنون در نوبت رسیدگی در کمیسیون اجتماعی دولت است.

وی گفت: به دنبال ارزش گذاری کار زنان خانواده هستیم که به عنوان شغل باید محاسبه شود، این امر چنانچه محقق شود بسیاری از محاسبات و قوانین تغییر پیدا می کند.

وی افزود: هم اکنون پوشش بیمه ای برای زنان خانوار وجود ندارد و در این راستا نباید این موضوع را با بیمه درمانی اشتباه بگیرند.

وی افزود: گروه های مختلف زنان و دختران نیازمند به توجه هستند زیرا که جمعیت ما به سوی سالمند شدن است.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: هم اکنون با انواع پدیده ها در حوزه زنان هستیم که طلاق، افزایش سن ازدواج، سوانح جاده ای، بیماری ها و ... از جمله مواردی است که کشور را به سوی زنانه شدن سرپرست خانوار پیش می برد.

وی با اشاره به نقش و مسئولیت زنان خانواده و کارهای آنان در خانه افزود: بیمه زنان خانواده تامین آتیه است زیرا که آنان تمام وقت در خانه هستند و حتی مرخصی استعلاجی ندارند.

مولاوردی با تاکید بر توانمندسازی زنان و دختران روستایی گفت: بزودی تفاهم نامه ای در این خصوص امضا خواهد شد زیرا که بسیاری از دختران در روستاها از توانمندی بالایی برخوردار هستند ولی به علت سواد پایین و مهاجرت پسران جوان به شهرهای بزرگتر، اطلاق بازمانده از ازدواج به این ها داده می شود.

وی با اشاره به مشکل اشتغال جوانان افزود: این مشکل به معنای بخش رسمی و اداری نیست ولی متاسفانه اولین و آخرین خواسته جوانان اشتغال در مراکز دولتی است که با وضعیت فعلی، این امر شدنی نیست.

وی گفت: در این راستا باید به جایگزین هایی فکر کنیم که سرمایه گذاری برای اشتغال جوانان ایجاد کند.

وی افزود: هم اکنون 200 خانم مدیر شرکت های دانش بنیان شناسایی شده که باید سعی کنیم دختران را با کارآفرینی که دارند به این سمت سوق دهیم.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده همراه کاروان تدبیر و امید برای حضور در چندین آیین به خراسان شمالی سفر کرده است.