معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت : احزاب برای حضور زنان در انتخابات پیش رو و ایجاد موازنه در جمعیت مجلس شورای اسلامی، زنان را برای حضور در عرصه سیاسی و انتخابات تشویق کنند.

شهیندخت مولاوردی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران زنجان با اشاره به لزوم تقویت فعالیت های سیاسی زنان در جامعه، افزود: تلاش می شود از سویی با تدابیر لازم در مجمع تشخیص مصلحت نظام و از سوی دیگر از طریق احزاب و تشکل ها مشارکت زنان در عرصه های سیاسی افزایش یابد.

وی یادآورشد: احزاب نیز باید همت لازم برای ارتقای نرخ مشارکت زنان در عرصه های سیاسی را داشته باشند تا موازنه بین زنان و مردان در بخش های مختلف برقرار شود.

مولاوردی با اشاره به اینکه مهمترین برنامه ریزی های اجتماعی در حوزه زنان با محوریت مسایل و بحث های موجود در جامعه است، اظهار کرد: دولت یازدهم طی دوسال گذشته بیشتر به مباحث اقتصادی پرداخته و کمتر فرصت پرداختن به مباحث اجتماعی و فرهنگی را پیدا کرده است.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: هم اکنون دولت در حوزه جوانان و زنان درگیر بسیاری از آسیب هایی است که ریشه در اقتصاد و معیشت جامعه دارند و نیازمند آسیب شناسی درست هستند.

وی رفع معضل اعتیاد و فراهم شدن زمینه لازم برای نشاط، شادی و رفع هیجانات و تخلیه های روحی جوانان را از جمله برنامه ریزی های مورد نظر دولت برای این قشر عنوان کرد.

مولاوردی ادامه داد: برنامه ریزی لازم برای مشارکت های اجتماعی زنان در قالب سمن ها و تشکل ها و دیگر فعالیت های اجتماعی و سیاسی برای توانمندسازی این قشر از جامعه، در دست انجام است.