معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: دولت از فعالیت بخش های غیردولتی، خیرین و سازمان های مردم نهاد که برنامه هایی به منظور توانمند سازی زنان و دختران کشور دارند، حمایت می کند تا همه بتوانیم این قشر را توانمند کنیم.

شهیندخت مولاوردی روز دوشنبه در حاشیه مراسم بازدید از مرکز فعالیت و بسته بندی مواد غذایی موسسه خیریه روزبه زنجان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به وضعیت موجود اشتغال و نرخ بیکاری در جامعه و کششی که نظام اداری و استخدامی دولت دارد به نظر می رسد باید به دنبال راه حل های جایگزین باشیم.

وی یادآورشد: معاونت امور زنان و خانواده به ویژه در مورد دختران فارغ التحصیل دانشگاهی به دنبال بررسی راهکارهایی است تا بتواند به توانمند سازی اقتصادی آنان کمک کند.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: این معاونت ضمن کمک به توانمند سازی اقتصادی، به افزایش نرخ مشارکت اقتصادی و افزایش درآمد این گروه از دختران و زنان سرپرست خانوار هم کمک می شود.

مولاوردی اظهارکرد: سند سیاست اجرایی اشتغال پایدار زنان تصویب شده اما پیش نویس آن هنوز در شورای اشتغال به تصویب نرسیده است.

وی ادامه داد: بیشتر به سمت اشکال نوین کار آفرینی حرکت کردیم و با تغییرات و تحولاتی که در فن آوری های ارتباطی و اطلاعاتی داشتیم و تکنولوژی هایی که در مورد شرکت های دانش بنیان بوده از این ظرفیت کشور بهره ببرد و هم بتواند با اشتغالزایی بر اساس موارد بیان شده نه به معنی جذب در دستگاه های دولتی که خیلی مورد تقاضا هست و کشش و ظرفیت آن وجود ندارد بتوانیم این گروه از زنان و دختران جامعه را توانمند کنیم.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: موسسات خیریه می توانند دولت را در اجرای برنامه ها و سیاست ها برای توانمندسازی و پیشبرد برنامه هایی که مد نظر دارد کمک کنند.

مولاوردی تاکید کرد: دولت با کمک و استعانت بخش غیر دولتی، خصوصی و تعاونی ها می تواند برنامه های خود را به نحو احسن اجرا کند.

وی یادآورشد: به دنبال این هستیم که تسهیلاتی برای بخش خصوصی وجود داشته باشد با توجه به اینکه تسهیلات بیشتر نیازمند سپرده، ضامن و وثیقه است، راه های آن بررسی می شود تا برای اینگونه موارد بتوانیم از تسهیلاتی که دارای شرایط خاصی باشد، استفاده می کنیم.

مولاوردی ابراز امیداواری کرد: با مشارکت خیرین و سازمان های مردم نهاد و بخش غیر دولتی و حمایت دولت از برنامه ریزی های انجام شده زنان کشور توانمند شوند.