مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت از تشکیل اتاق مدیران زن در کشور خبر داد و گفت: میزان مشارکت زنان در اقتصاد حدود 17 تا 20 درصد و در بخش مدیریت صنعت، معدن و تجارت حدود هفت درصد است.

سهیلا جلودارزاده درباره تشکیل این اتاق گفت: اتاق مدیران زن یک اتاق صنفی خواهد بود که می‌تواند پیوند ملی بین زنان مدیر کشور به وجود آورد. این اتاق می‌تواند قدرت بزرگی در حل مسائل مربوط به زنان باشد.

وی که در نشست خبری دومین نمایشگاه نقش‌آفرینی زنان در توسعه پایدار صحبت می‌کرد، درباره این نمایشگاه اظهار کرد: امسال اتفاق مهمی را به نام رویداد 94 برای جامعه زنان برنامه‌ریزی کرده‌ایم. این برنامه در راستای رسیدن مشارکت مطلوب زنان در اقتصاد است. اینکه تا سال 1404 مشارکت اقتصادی زنان در جامعه نسبت به وضعیت امروز که حدود 30 درصد است افزایش پیدا می‌کند.

مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: رویداد 94 گام مهمی به سمت این هدف است. با توجه به اینکه وظیفه دولت‌ها ایجاد بستر مناسب برای آحاد مختلف جامعه است باید وزارتخانه‌هایی که در توسعه پایدار نقش موثری دارند در این عرصه حضور جدی پیدا کنند تا حرکت زنان در مشارکت اقتصادی فراهم شود.

جلودارزاده با اشاره به بخش‌های مختلف این نمایشگاه گفت: این نمایشگاه شامل چند بخش مختلف است؛ اول نمایشگاه‌هایی که با شرکت زنان کارآفرین برگزار می‌شود. بخش دیگر نیز به برگزاری همایشی با موضوع کارآفرینی و اشتغال مربوط می‌شود که طی دو روز برگزار خواهد شد. همچنین در این نمایشگاه بانوی برتر کارآفرین در سال 94 انتخاب می‌شود.

به گفته وی کتابی مربوط به کارآفرینان زن با همراهی 200 بانوی کارآفرین در حال شکل‌گیری است که می‌تواند راهنمایی برای سایر زنان کارآفرین باشد.

رییس دومین نمایشگاه نقش‌آفرینی زنان در حوزه توسعه پایدار از مشارکت معاونت زنان ریاست جمهوری و وزارت صنعت، معدن و تجارت در برگزاری این نمایشگاه خبر داد.

وی ادامه داد: عددی که درباره‌ مشارکت زنان در اقتصاد اعلام می‌شود حدود 17 تا 20 درصد است، البته این میزان در زمینه حضور زنان در مدیریت اقتصاد رقم بسیار کمتری است و طبق آنچه برآورد شده در بخش مدیریت صنعت، معدن و تجارت حدود هفت درصد مشارکت دارند.

مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: سال گذشته در بانک اطلاعاتی ما اطلاعات 500 بانوی کارآفرین ثبت شده و برای امسال اطلاعات حدود هزار زن کارآفرین در بانک اطلاعاتی ثبت شده‌ است که نشان‌دهنده این است که نهضت کارآفرینی در کشور اعلام حیات کرده است.

24 شهریورماه نمایشگاه نقش‌آفرینی زنان در توسعه پایدار در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی برگزار می‌شود. همچنین 25 و 26 شهریورماه همایش بین‌المللی نقش‌آفرینی زنان در توسعه پایدار برگزار خواهد شد و 27 شهریورماه نیز بانوی برتر کارآفرین انتخاب می‌شود.