رییس کمیته امداد با اشاره به جمعیت یک میلیون و 30 هزار نفری زنان سرپرست خانوار این نهاد، نسبت به افزایش شدید تعداد زنان سرپرست خانوار و مسئله زنانه شدن فقر هشدار داد...

در دیدار مهندس سید پرویز فتاح در دیدار با دکتر عبدالرضا رحمانی فضلی رسیدگی به محرومان و نیازمندان را وظیفه فراگیر و ملی عنوان کرد و گفت:با توجه به مطالبه مقام معظم رهبری، ایفای نقش توسط دولت و مجلس و دستگاه قضایی در پشتیبانی‌های همه‌جانبه از این نهاد انقلابی در جهت انجام مأموریت‌های مقدس آن، امری انکارناپذیر است.

فتاح با اشاره به بهره مندی شش میلیون نفر از خدمات حمایتی کمیته امداد، ادامه داد: چهار میلیون نفر از خدمات مستمر و دو میلیون نفر نیز از خدمات موردی این نهاد بهره مند می شوند که هدف ما تشخیص و برطرف کردن نیاز این افراد و شناسایی توانایی افراد تحت حمایت و توانمندسازی و خروج آنان از چرخه حمایتی است.

رئیس کمیته امداد با بیان اینکه روحیه ترحمی در برابر این قشر عقلانی نیست،یادآور شد: نباید افراد تحت حمایت را که توانایی کار کردن دارند، درطولانی مدت حمایت کرد بلکه باید توانمندسازی آنان را فراهم آورد.

وی با اشاره به جمعیت یک میلیون و 30 هزار نفری زنان سرپرست خانوار این نهاد و هشدار نسبت به افزایش شدید تعداد زنان سرپرست خانوار و مسئله زنانه شدن فقر، اظهار کرد: فوت همسر، طلاق، اعتیاد، بدسرپرستی از جمله علت هایی است که زنان سرپرست خانوار نیازمند حمایت های این نهاد هستند و ضرورت تجدید نظر در کمک به این افراد وجود دارد؛ چرا که هزینه نیازهای افراد تحت حمایت افزایش یافته است و این هزینه ها تحصیل فرزندان، درمان، مسکن و جهیزیه را شامل می شود.

وی بر فرهنگ‌سازی در زمینه ازدواج مجدد زنان سرپرست خانوار به عنوان یکی از عوامل توانمندسازی این قشر و شکسته شدن قبح آن در جامعه تاکید کرد.

براساس گزارش سایت خبری کمیته امداد، فتاح نداشتن تامین اجتماعی فراگیر را به عنوان یکی از عوامل مراجعه کنندگان به این نهاد عنوان کرد و یادآور شد: بیشتر افراد تحت حمایت فقیر به ذات نیستند و به علت به وجود آمدن یک حادثه در زندگیشان و بهره مند نبودن از بیمه تامین اجتماعی به ما مراجعه می کنند، بر این اساس توسعه بیمه تامین اجتماعی و توجه به مسکن نیازمندان از جمله اولویت های این نهاد برای نیازمندان خواهد بود.