مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان آگاهی‌بخشی به زنان را نخستین قدم در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی ذکر کرد و گفت: کمبود اطلاعات کافی نسبت به قوانین مربوطه یکی از بزرگترین ضربه‌ها را به زنان وارد می‌کند.

فاطمه‌السادات حسینی پیش از ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی بانوان و خانواده که با حضور بانوان شاغل در دادگستری استان کرمان برگزار شد، ضمن تبریک ماه مبارک رمضان و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفت تیر و شهید بهشتی، اظهار داشت: عدم آگاهی در زمینه مسائل حقوقی نسبت به قوانین مربوط خود مهمترین معضل در حوزه آسیب‌های زنان است که مشکلات زیادی برای این قشر به‌وجود می‌آورد.

وی عنوان کرد: فعالیت‌های قابل توجهی در دادگستری کل استان کرمان در زمینه مسائل مربوط به زنان و حمایت حقوقی و قضائی از بانوان انجام گرفته که شایسته تقدیر است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان با بیان اینکه بانوان سه رسالت همسرداری، مادری و شرکت در مسائل اجتماعی را بر عهده دارند، افزود: زنان با فراگیری آموزش‌های متناسب باید بین مسئولیت‌های خانواده و اجتماع تعادل برقرار کنند.

حسینی همچنین مولفه‌های قانون، امنیت و اجرای عدالت را در هر جامعه‌ای حائز اهمیت دانست و ابراز داشت: تبلور عدالت، اجرای قوانین ناب اسلامی و برقرار کردن امنیت موجب پیشرفت جامعه می‌شود.

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان با اشاره به کاهش آمار جرائم در ماه مبارک رمضان، عنوان کرد: یکی از عوامل کاهش جرائم پایبند بودن مردم به موازین اسلامی است.

حسینی تاکید کرد: زنان و کودکان نخستین قربانیان بداخلاقی‌های اجتماعی هستند و بیشترین آسیب‌ها در سطح جامعه متوجه آنها است.

وی با زنجیره‌ای خواندن آسیب‌های اجتماعی عنوان کرد: آسیب‌های اجتماعی شناسایی شده است و باید راهکارهای موثر برای رفع آنها ارائه شود.

این مسئول همچنین آگاهی‌بخشی به زنان را نخستین قدم در حوزه رفع و کاهش آسیب‌های اجتماعی ذکر کرد و افزود: عدم آگاهی به ویژه در زمینه حقوقی و کمبود اطلاعات کافی نسبت به قوانین مربوطه یکی از بزرگترین ضربه‌ها را به زنان وارد می‌کند.

حسینی ابراز داشت: معرفت‌افزایی در مورد مسائل اجتماعی مربوط به زنان در زمینه کاهش جرائم موثر است و جهالت و عدم آگاهی، بیماری‌ها و آسیب‌های بسیاری را به دنبال دارد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان گفت: برای افزایش تاثیر برنامه‌های مربوط به زنان باید تعامل بین دستگاه‌ها افزایش یابد و مدیریت و برنامه‌ریزی‌ها به صورت علمی، عملیاتی و مستمر باشد و از موازی‌کاری در این زمینه به شدت پرهیز شود.

حسینی بر نقش محوری بانوان در خانواده و اجتماع تاکید کرد و گفت: آسیب و بیماری در حوزه بانوان به معنای بیمار بودن جامعه است و باید با خودباوری و گفت‌و‌گو برای رفع مشکلات و معضلات گام برداشت