اطهره نژادی در گفتگو با برنا: شماره پیامکی ۱۰۱ برای بیان مسائل فردی زنان نیست، بلکه برای بیان مسائل و موضوعاتی است که در حوزه زنان و خانواده مطرح بوده و در زمره مطالبات زنان تلقی می شود

معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با بیان این که نمی توانیم نتایج نظرسنجی های یک مقطع از زمان را به سال های سال تعمیم دهیم گفت: با راه اندازی سامانه پیامکی 101 مطالبات حوزه زنان را بروزرسانی می کنیم.معاونت امور زنان و خانواده با اعلام سامانه پیامکی 101 آماده دریافت نظرات فعالان حوزه زنان است و از این طریق همه متخصصان و دغدغه داران این حوزه می توانند مسائل خود را بیان کنند.

وی با بیان اینکه این کار زمینه سازی برای ارتباط بیشتر همه زنان ایران با معاونت است تصریح کرد: پویا نگه داشتن روند طرح مسائل به عهده همه آنانی است که همکاران و همراهان پیدا و پنهان حوزه زنان و خانواده هستند.

اطهره نژادی با بیان اینکه زمان آن گذشته است که نتایج نظرسنجی های یک مقطع از زمان را به سال های سال تعمیم دهیم اظهار کرد: با توجه به پویایی جامعه و سرعت بالای تغییرات ناشی از این پویایی، منطقی نیست که ما تصور کنیم می توانیم به جای همه مخاطبانمان فکر کنیم، مطالباتشان را بدانیم و از بالا به پایین برای آنها برنامه ریزی کنیم.

معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ادامه داد: در حوزه زنان و خانواده، به دلیل تنوع موضوعات و مسائل، ضروری است از برنامه ریزی تعاملی و همیارانه استفاده کنیم، نیازها را به روز بدانیم و با این روزآمد بودن، عدم قطعیت دستیابی به اهداف برنامه ها را کاهش دهیم.

اطهره نژادی افزود: شماره پیامکی ۱۰۱ برای بیان مسائل فردی زنان نیست، بلکه برای بیان مسائل و موضوعاتی است که در حوزه زنان و خانواده مطرح بوده و در زمره مطالبات زنان تلقی می شود.